Hande Eren’ine Kavuştu

Hande Eren’ine Kavuştu
Güler ve Baturay Ailesinin Mutlu Günü

Hande Eren’ine Kavuştu

Güler ve Baturay Ailesinin Mutlu Günü

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ – KMESOB yönetim kurulu üyesi, Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler Kızı Hande Güleri Evlendirerek Kayın baba oldu..

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat ilçesinde önceki gün akşam Kızı Hande Güler , düğün yaparak dostlarını bir araya toplayan Kahramanmaraş Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler , Kayınbaba olmanın keyfini yaşadı.

Fatma – Cuma Güler - Gülnaz- Hüseyin Baturay, çocuklarının düğününe gelen dostlarını düğün salonu kapısında karşılayarak yerlerine aldılar..

cuma-guler-gelin-001.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel nikahını kıydığı Hande ve Eren Çiftinin nikah şahitliğini ise Oda Başkanları ile Siyasiler yaptı.

KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, Bağlı Esnaf Oda Başkanları, Milletvekili İrfan Karatutlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Topta, önceki dönem başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Resül Aslanhan, Siyasi Partilerin il başkanları, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve Güler ve Baturay ailesinin yakınları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel Kıydığı nikaha şahitlik yaptılar..

cuma-guler3.jpg

Fatma – Cuma Güler Kızları Hande Güler düğünü için günler öncesi başlayan tatlı hazırlık Muhteşem düğün ile son buldu.

Gülnaz- Hüseyin Baturay, Kaynana , Kayın Baba olmanın mutluğunu yaşayarak oğlulları Eren Baturay evlendirdi.

KMESO Birliği bağlı oda başkanları, Siyasi Partiler il ve ilçe yönetimleri ile tam kadro katılırken, önceki dönem belediye başkanları milletvekilleri de düğünde hazır bulundu.

Siyaset ve iş dünyasını , sivil toplum kuruluşu başkanlarını bir araya getiren muhteşem düğünde : dostlar bir araya geldiği gibi masalarda güzel sohbetler yapıldı..

Çerez, Tarhana, Dondurma Tatlı ikramı ile devam eden düğün gece geç saatlere kadar sürdü..

Hande Eren bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..

cuma-guler3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum