Başkanlardan Kalaycı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Başkanlardan Kalaycı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
HABER: Ahu Yaren Bilici
KAHRAMANMARAŞ – Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce ve Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vicdan, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşen ziyarette Başkanlar Selim Cüce ve Harun Vicdan, İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerini iletti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Göksun ve Ekinözü ilçelerinin ekonomik ve sosyal yapısı, belediyelerin yürüttüğü çalışmalar ve ilçelerin gelişimine yönelik konular ele alındı.
İlçelerinin mevcut durumu ve öncelikleri hakkında bilgi veren belediye başkanları ile Emniyet Müdürü Kalaycı arasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı, Başkan Selim Cüce ve Başkan Harun Vicdan’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.