"13 Yıldır Kesintisiz Kaliteli Ve Düzgün Hizmet Veriyoruz"

"13 Yıldır Kesintisiz Kaliteli Ve Düzgün Hizmet Veriyoruz"
Yüzme havuzu ve Otel konseptiyle % 100 müşteri memnuniyeti ile çalıştıklarını belirten İşletme sahibi Şahin Toker, ”Tesisimize büyük çoğunlukla aileler geliyor.

"13 Yıldır Kesintisiz Kaliteli Ve Düzgün Hizmet Veriyoruz"

ADİL AKA

Manisa’nın Salihli İlçesi Taytan Mahallesinde 13 yıl önce ‘Yap işlet, devret’ modeliyle kurulan Tuana Tatil Köyü hizmetini kesintisiz sürdürüyor.

Yüzme havuzu ve Otel konseptiyle % 100 müşteri memnuniyeti ile çalıştıklarını belirten İşletme sahibi Şahin Toker, ”Tesisimize büyük çoğunlukla aileler geliyor. İnsanlarımızı sağlığı için Yüzme havuzumuzun günlük ph ve klor ölçümünü yapıyoruz. Zaten İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan kontrollerde ‘Yüzme Havuzlarının Tabi Olacağı Sağlık Esasları Hakkında Yönetmeliği’ne göre uydur’ raporunu verdiler” dedi.

Tesislerinin Turizm Bakanlığı ‘Turizm İşletme Belgeli’ olduğunu hatırlatan Toker, ”mutluluğa adanmış gücümüz ve hizmetlerimizle misafirlerimizin kendilerini özel hissedecekleri ortam ve hizmeti en kaliteli profesyonel şekilde sunarak fark oluşmak ve bu farklılıklarımız ile sektörde tercih sebebi olmaktır. Bu bilinç ve güçle başlamış olduğumuz Tuana Tatil Köyü projemizin siz misafirlerimizin istek ve arzuları doğrultusunda hak ettiği konuma getirmek için elimizden gelen tüm çaba ve gayretimizi gösteriyoruz” dedi. Tatil köyü ile ilgili bilgi almak isteyenler 05064006465 numaralı telefonla bilgi alabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.