HÜSEYİN COŞKUN AYDIN GÖKSUN’A PRESTİJ PROJELER KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

HÜSEYİN COŞKUN AYDIN GÖKSUN’A PRESTİJ PROJELER KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR
HÜSEYİN COŞKUN AYDIN GÖKSUN’A PRESTİJ PROJELER KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR2014 yılından itibaren gerçekleştirdiği projeler ile Göksun'a ilçe tarihi boyunca aldığı hizmetten daha fazlasını kazandırma başarısı gösteren Göksun...

HÜSEYİN COŞKUN AYDIN GÖKSUN’A PRESTİJ PROJELER KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

2014 yılından itibaren gerçekleştirdiği projeler ile Göksun'a ilçe tarihi boyunca aldığı hizmetten daha fazlasını kazandırma başarısı gösteren Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, temel belediyecilik hizmetlerinin ötesinde hayata geçirdiği projeler ile Göksun’a prestij projeler kazandırmaya devam ediyor.

Göksun ilçe tarihinin ilk belediye hizmet binasını inşa ederek tarihi bir başarıya imza atan Başkan Aydın, ilçenin kronikleşmiş sorunları arasında yer alan, çevre, insan ve canlı sağlığını tehdit eden çöp toplama alanı ile dere ıslahı projelerinin de aralarında bulunduğu birinci dönem projelerini yüzde doksan oranında tamamlama başarısı ile ikinci dönemine başlamıştı. Birinci döneminde tekstil atölyesi ile istihdam oluşturan Başkan Aydın, ikinci döneminde de belediyeye uzun yıllar gelir kaynağı olacak güneş enerji santralini ilçeye kazandırdı.

default

İkinci dönem projelerini de öncelik sırasına göre büyük bir ustalıkla teker teker tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Başkan Aydın, 2020 yılında olduğu gibi Covid-19 pandemisi gölgesinde geçen 2021 yılında gerçekleştirdiği projelerini değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.