Deve Güreşlerine Büyük İlgi

Deve Güreşlerine Büyük İlgi
Başkanı Hüseyin Bayoğlu "Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz deve güreşlerine Aydın, Manisa, Muğla, Çanakkale, İzmir ve illerinde yüz ünlü deve katıldı.

Sarıgöl Deve Güreşleri Ahmet Savran Arenada Yapıldı

ADİL AKA

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenen deve güreşleri 7’ den 70’e büyük ilgi gördü.

Sarıgöl Tırazlar Mahallesi Ahmet Savran Arenasında altı ilden 100 deve arenada izleyenleri heyecanlı dakikalar yaşattı. Deve güreşlerine izlemeye gelen yaklaşık 5 bin kişi bir yandan güreşleri izlerken aileleriyle birlikte piknik yapma imkanı buldular. Sarıgöl ilçesi Deve ve Deve Sevenler Derneği tarafından düzenlenen deve güreşlerinde bu yıl deve güreş ağası olarak iş insanı Hüseyin Ceylan oldu.

Sarıgöl ilçesi Deve ve Deve sevenler Derneği Başkanı Hüseyin Bayoğlu tarafından deve güreş ağası Hüseyin Ceylan 'a plaket verdi. Sarıgöl ilçesi Deve ve Deve sevenler Derneği Başkanı Hüseyin Bayoğlu "Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz deve güreşlerine Aydın, Manisa, Muğla, Çanakkale, İzmir ve illerinde yüz ünlü deve katıldı. Hava güreş için elverişli olması bizleri mutlu etti. Gelecek yıllar da saha çok develerin katılımını sağlayacağız .dedi.

Sarıgöl Deve Sevenler Derneği'nin düzenlediği deve güreşlerinde özlenen tablo sergilendi. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile rakibi olan CHP Adayı Tahsin Akdeniz yan yana oturarak deve Güreşlerine uzun bir süre birlikte izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.