Geben Yollarına Kilit Parke

Geben Yollarına Kilit Parke
Geben Yollarına Kilit ParkeBEKİR DOĞANANDIRIN / Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi Geben Mahallesinde kırsal sokaklara Andırın Belediyesi Kilit parke yollar yapıyor..Geben Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Andırın...

Geben Yollarına Kilit Parke
BEKİR DOĞAN
ANDIRIN / Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi Geben Mahallesinde kırsal sokaklara Andırın Belediyesi Kilit parke yollar yapıyor..
Geben Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, " 6 Şubat 2023 de meydana gelen deprem sonrası , bugün işlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz, Andırın Merkez ve Mahallelerinde planladığımız üzere hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor, durmak yok hizmette devam diyoruz," dedi.
Kırsal Mahallelerde ( köy iken oba olan yerlerde ) evlerin yolunu yaparak kilit parke ile vatandaşımızı sağlıklı bir yola kavuşturuyoruz diyen Başkan Ahmet Doğan: " Andırın ilçemiz yaylalaları ile Kahramanmaraş en güzel yaylasının olduğu yer, bu sebeple Turizm ve yazları çok yaylacı almakta bu sebeple en son noktaya kadar hizmet götürmek için çalışıyoruz, Bugün Geben Mahallemizin kırsalına hizmet veriyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.