EĞİTİMCİ YAZAR FATİH ERDOĞAN’IN ACI GÜNÜ

EĞİTİMCİ YAZAR FATİH ERDOĞAN’IN ACI GÜNÜ
EĞİTİMCİ YAZAR FATİH ERDOĞAN’N ACI GÜNÜKahramanmaraş’ta bir çok eğitim Kurumunda Müdürlük yapan aynı zamanda da Kahramanmaraş Gazetesi’nde ve web sitesinde köşe yazarlığı yapan Eğitimci- Yazar Fatih Erdoğan ablası...

EĞİTİMCİ YAZAR FATİH ERDOĞAN’N ACI GÜNÜ

Kahramanmaraş’ta bir çok eğitim Kurumunda Müdürlük yapan aynı zamanda da Kahramanmaraş Gazetesi’nde ve web sitesinde köşe yazarlığı yapan Eğitimci- Yazar Fatih Erdoğan ablası 85 yaşındaki Melek Kahraman’ı kaybetti.

Aslen Karamanlı Mahallesinde ikamet eden,Merhum Süleyman Erdoğan’ın kızı Merhum Hasan Kamalak’ın eşi, Fatih Kamalak ve Merhum Ufuk Kamalak’ın annesi; Yusuf Ziya Erdoğan ve Eğitim Yazar Fatih Erdoğan’ın ablası, Kerem Erdoğan’ı halası, Koray Korkmaz’ın teyzesi, Korhan ve Kaan Kamalak’ın babaannesi Melek Kamalak vefat etti.

Merhum Melek Kamalak’ın cenazesi Öğle Namazına müteakip Ulucami’de kılınan Cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığında defnedildi. Cenazeye, 21. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Taner, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti önceki dönem İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Niyazi Kara, Eğitim Camiası, ailesi ve yakınları katıldı.

Bizde Kahramanmaraş Gazetesi olarak, başta Eğitimci Yazar Fatih Erdoğan olmak üzere, Kamalak ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Taziye Yeri: KMBB ABDÜLHAMİTHAN TAZİYEEVİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.