Yıkılmadık Ayaktayız..

Yıkılmadık Ayaktayız !
Kahramanmaraş'ta bildiğim 10 yakın gazeteci arkadaşımızın bürosu ve iş yeri yerle bir oldu.. fotoğraf makinası , bilgisayarı kalmadı..
Gazeteci arkadaşlarımızın oturacak bir sandalyesi bile kalmadı.. bizde aynı durumdayız, emanet eski bir bilgisayar ile sizlere yeni haber girme ve köşe yazımı yazmaya çalışıyorum..
6 Şubat sabahı şokunu , 7 şubat kar , yağmur, soğuk, deli poyraz ile geçirdikten sonra ise bugün den sonra normal düşünmeye başladım..
facebook da yazıyorum : yıkılmadık ayaktayız ! diye altına yorum yazıyorlar , sen uzay da mı yaşıyorsun ! ne diyelim..
8 şubat günü kendi derdimize düştük.. evimizin hazarını tesbit ettirmeye çalışıyoruz.. bir yandan ise iş yerimize bakıyorum, yerle bir..
9-10 Şubat günü Enkaz başında geçen günlerim rüya gibi.. halen inanamıyorum..
11-12 Şubat günü Kahramanmaraş Düşman İşgalinden kurtuluş günü.. haber yapmak.. gazete yok, telefon yok, internet yok, elktrik yok yok yok.. okuyucularımıza ulaşamıyorum..
Sosyal Medya da öldük bittik sözlerine karşılık vermem gerekiyor.. Yıkılmadık ayaktayız diyorum.. ama altına hakaret eden yorum yazanları gördüm..
Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : bir yıl içinde evlerimiz , dükkanlarımız yapılacak ve eskisinden çok daha güzel olacak ..
Sevgili okurlarım : bu acıyı hep beraber yaşıyoruz ancak , bu zor zamanda şu bunu yaptı , bu onu yaptı diyerek eleştirme yerine el ele vererek ülkemizi yıkılan 10 ilimizi yeniden ayağa kaldıralım..
10 ilde evleri yıkılan deprm zedeler bugün Türkiye dağıldı.. hani birileri diyordu ya : Suriyelilerin burada ne işi var ! , peki bu deprem zedelerin ilimizde ne işi var derlerse olur mu ? , o zaman kardeş olacağız insanların dinine ırkına milletine bakmadan herkese kucak açacağız dostlar..
Bugün enkaz temizleme çalışması devam ediyor.. bir yandan ise yeni planlar yapılıyor önceki günde yazdım bir kere daha yazıyorum : ne olur evlerin altına iş yeri yapmayın, ev ev olsun , iş yeri iş yeri olsun..
iyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi