Süleyman Tekerek ve İyi Parti

Süleyman Tekerek ve İyi Parti

İyi Parti'deki dalgalanma bugünlerde durdu. İstifalar sona erdi, seyir eden İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Kurultayı'nda yapılan üçüncü tur seçimleri sonucunda yeni genel başkan seçildi.

TBMM Grubu bulunan İyi Parti, 31 Mart seçimleri sonrasında çok dalgalı bir dönem geçirdi. İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 611 oy alarak genel başkan seçildi. Meral Akşener dönemi kapanırken, yeni genel başkan partiyi toparlamaya çalışıyor.

Çağlayancerit Belediyesini ziyaret eden ve ceviz festivaline katılan Genel Başkan Dervişoğlu, "Bugün itibarıyla birbirimize sarılarak yaralarımızı saracağız. Yıkılan Kahramanmaraş ve 4 ilimizi ayağa kaldıracağız" dedi.

İyi Parti'de dalgalanmaların sona ermesi ve yatay bir seyir izlenmesiyle, İyi Parti Kahramanmaraş teşkilatı canlanarak harekete geçti. İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek ve yardımcısı Hüseyin Gürbak, "Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz" dediler.

Milletvekili çıkaramayan ancak sadece Çağlayancerit ilçesi Belediye Başkanlığını kazanan İyi Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı ve birimleri, var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde gazeteciler Bekir Doğan, Halil Hınaz, İsmail Koyuncu, Bilal Evren ile İyi Parti İl Başkanı Süleyman Tekerek ve yardımcısı Hüseyin Gürbak bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Bu sohbette İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun Çağlayancerit ziyareti, Kahramanmaraş siyaseti ve şehir gündemi masaya yatırıldı.

Başkan Süleyman Tekerek, "Ekinözü ilçemizde ilçe başkanımızı henüz belirleyemedik. Diğer ilçelerde ekip tamam, bu hafta inşallah Ekinözü ilçe başkanı ve yönetimini belirleyerek çalışmalarımıza hız vereceğiz" dedi.

Bugün Kahramanmaraş’ta gördüğüm en gayretli il başkanı Süleyman Tekerek ve ekibine helal olsun, çalışan kazandır diyorum.

Güzel sohbetimizi en az ayda bir defa yapma sözü vererek noktalıyoruz.

İyi günler!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi