Selim Cüce . Niye Seçim Kazandı ?

Selim Cüce . Niye Seçim Kazandı ?

Bu şehir de öyle değerler var ki ! Onları görmek için göz gerekli !

Şehrin yakın tarihi hafızası var , onları tanıya bilmek için sohbet gerekli !

Biz : Kılık kıyafetine, Saçına Sakalına bakar hüküm veriz o kişiye !

Zengin kişi ise : Buyurun efendim, Buyurun ağabeyim deriz !

Fakir ise : o ne bilir , bir bildiği olsa bir yere gelirdi ! Deriz.. aklı ile dalga geçiriz. Biz Maraşlıyız Ortak Aklı kullanamayız !

Bu şehrin 50 yıllık yakın tarihini bilen hafıza var ! Belediye Başkanı veya bir şirketimiz bunu danışman yapayım demez ! Çünkü o kendini akıllı sanır her şeyi ben bilirim der oysa bir danışman o kadar çok şey katar ki bir bunu göre bilseler.

Biz 31 Mart öncesi : köşe yazımızda yazdık arşivde var merak eden okuya bilir.. CHP’ye Pazarcık, Ekinözü, Nurhak Hayırlı olsun dedik..

Yeniden Refah Partisine : Göksun, Türkoğlu, Dulkadiroğlu hayırlı olsun dedik..

Özellikle Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce için : Göksun aday olmadan hayırlı olsun dedik..

Belediye Başkan Adayları belli olmadan Gazeteci Dostlarla Göksun Ziyarette bulunmuştuk.. Selim Cüce başkana, Bağımsız, veya bir partiden aday olması halinde seçimi kazanacağını söyledik ve o gün hayırlı olsun dedik.. Ziraat Odasındaki sohbetimizde.. bugünleri konuştuk.. görülen köy kılavuz istemez !..

Selim Cüce Seçimi Niye Kazandı ?

Ya da biz bunun böyle olacağını nereden bildik ?

44 yıllık şehir de gazetecilik mesleki birikimimiz var , biri bizi basın danışmanı olarak anlaşsa biz nasıl yapılacağını çok fazlasını da söylerdik.. Bugün Kahramanmaraş tüm ilçelerinde ve il merkezinde her noktada altın darphanesi var ama belediye başkanları bunu göremiyor ! Ne yazık ki !

Sorarlarsa söyleriz , kendilerine altını gösterim.. Şehrin her yerinde kaynak var emin olun Ankara dan gelecek paraya bile ihtiyaç yok..

Selim Cüce ile 1982 yıllarda tanıştık, Kuyumcu selim

Yiğit namı ile anılır, Kuyumcu Selim, kendisine telefon açana buyurun ben kuyumcu selim diyor bugün halen ! Bu bir fark görenlere..

selim-cuce.jpg

Bana oy vermeyen insanların niye gönlüne giremedim , demek ki daha çok çalışmak gerek diyerek 1982 den beri yaptığı gibi gönüllere girmeye devam ediyor.. hasta ziyareti, düğün, nişan, cenaze sektirmiyor..

Selim Cüce Seçimleri bu sebeple kazandı.. Bugün önümüzdeki pazar günü seçim olsa yüzde 90 ile seçimi kazanacağını Göksun sokaklarında gezince gördüm , Selim Cüce gönüllere girmeye devam ediyor, ama Siyasi Partilerin kibir abidesi yöneticileri bunu göremiyorsa ben ne diyeyim..!

Selim Cüce başkanı göremeyenler Bekir Doğan’ını da göremiyorlar.. onların doğruları var kibir abidesi olarak yüryorlar..

Selim Başkanım bir gören çıkar diyelim, Gören gönüllere girmeyi Selim Başkandan öğrenir diye bekliyorum..

İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi