Reis Kırmızı Çizgileri Görmüyor mu ?

Reis Kırmızı Çizgileri Görmüyor mu ?

Ak Parti Kahramanmaraş teşkilatının kırmızı çizgileri sebebi ile : Hatay’ın Defne ilçesine 48 günde 400 yataklı hastane yapan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kahramanmaraş hastane yapamadı.. yer tartışması devam ediyor..

Kahramanmaraş Milletvekillerinin kırmızı çizgisi sebebi ile : Ak Parti Kahramanmaraş’ta 8 belediye birden kaybetti !.. Kırmızı Çizgililer hesap sorulmadı.

Kırmızı Çizgi , Gurur ve Kibirleri sebebi ile : Ak Parti tarihinde en düşük oyu 31 Mart 2024 de aldı.. Ne oluyor denmedi..

6 Şubat Depremleri sonrası : Kırmızı çizgi , gurur ve kibir sebebi ile bu şehir en gerekli olduğu günde Kahramanmaraş 6 ay sağlık müdürsüz gün geçirdi.. Yetmedi hastane yok, müdür yok, iyi uzman doktorlar burada yer olmadığı için başka illere gittiler.. bugün doktor yok denecek seviye geldi.. hastane de görev yapan doktorlar ise ağır yük altında inim inim inliyor..

Kırmızı çizgileri sebebi ile dağ başına TOKİ’ler yapılan Kahramanmaraş’ta TOKİ konutları bitti, yol, su , elektrik yok alt yapı yok, çünkü dağ başına yapılan konutlar..! kimin kırmızı çizgisi ?

En son Kırmızı Çizgimiz : İl Başkanı ataması yapılması ! , korkuluk il başkanı isteyenler ortaya çıkan isimleri paçavraya çevirerek bir köşeye atıyor..

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : Ak Parti teşkilatı, vekilleri ve Kahramanmaraş’taki bu kırmızı çizgili gurur , kibir abidesi yapı sebebi ile buraya il başkanı atamasını biraz zor yapacak gibi duruyor..

Ak Parti Kahramanmaraş’ta eski günlerine geri dönmek istiyorsa Eli sopalı bir il başkanı atayacak gurur ve kibir abidesi olanlara her gün bir dayak atması gerekir ki Ak Parti 2002 fabrika ayarlarına döne bilsin !..

Ak Partinin hafızası : Sayın Mahir Ünal , oğlu ile 300 deprem zede çocuk için düzenlediği sünnet düğününe : bizlerde davetli olarak gittik..

Gözümüz Milletvekillerini ve Ak Parti Teşkilatını aradı..

CHP, YRP, İYİ Partili olmak üzere Belediye kazanan tüm partilerin belediye başkanları, önceki dönem milletvekilleri, Bakanlar, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları, TBMM Başkan vekilleri 5 bin üzerinde Elbistanlı vatandaşın katıldığı sünnet düğününe Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri katılmadı..

Üstelik düğüne Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon ile katılarak konuşma yaptı..

Kırmızı çizgi ve gurur, kibirin tavan yaptığı Ak Parti Kahramanmaraş teşkilatına da düğüne gitme yasağı kondu iddiasına bugün halen cevap veremediler..

Tüm bunları Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan anlatacak bir yiğit bu memlekette yok mu ?

Yeni Sağlık Bakanı Prof.Dr. Kemal Memişoğlu ilk il gezisini deprem bölgesi Kahramanmaraş’a yapıyor..

Fay hattı üzerinde dir, değildir tartışır sonra Yeni Bakanımız Prof.Dr. Kemal Memişoğlu gönderiz gider , mesele de çok değişiklik olmaz.. Türkoğlu ve Garajın oraya yapılan Acil Durum Hastanesi için çakılan fora kazıklarla 3 tane yeni hastane yapıla bileceğini sayın bakana Anlatacak bir yiğit var mı?

Biz böyleyizde Reis kırmızı çizgilerimizi göre biliyor mu ? Bir günde bu ilin gazetecilerini dinler mi bilemiyorum..

Hayırlı Cumalar

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi