Pahalılık ve Göçmen Algısı !

Pahalılık ve Göçmen Algısı !

     ABD ve AB ülkeleri Türkiye’nin bir numaralı düşmanıdır. Asla dost değildir.. Bu gerçeği artı görün..

     Yunanistan TSK ait helikopterle Yunanistan kaçan FETÖ avurapa gönderdi.. bize iade etmedi..

      Amerika Birleşik Devletleri ve AB ülkeleri PKK silah ve para vererek 1984 yılından beri bizi bizim adamlarımızla vuruyorlar, 42 bini aşan şehit verdik.. koca bir ilçe nüfusu kadar askerimiz , polisimiz, sivil vatandaşımız hakka yürüdü..

     ABD kurup büyüttüğü , Din adına dinsizlik yapan Türkiye deki adı : Hizmet veya Fetullah Gülen cemaati , yeni adı ile FETÖ , diğer ülkelerde başka isimlerle çıkan ve ABD ajanı olarak görev yapan bu örgütün görevi İslam coğrafyasında kan ve göz yaşı akıtmaktır..

     17-25 Aralık darbe girişimi, Ayakkabı kutuların da para 2016 da 15 Temmuz darbe girişimi ile Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışan ABD bugün tek hedefi Var ! Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye..

     İMF den borç alan, ABD başkanı karşısında esas duruş da duran, bir Türkiye istiyor..

     Bu sebeple Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seçimi kaybettirmek için şöyle bir yol haritası çizildi..

     ABD Başkanı Joe Biden söylediği gibi: Tayyip muhalefette destek verecek yıkacağız..

     2. aşama : Pahalılıkla , Türk parasını değerini düşürerek , zamlarla yıkacağız..

     3. aşama : Göç ve Suriyelilerle halkı karşı karşıya getirerek iç savaş çıkarıp yıkacağız,

     4. aşama : oy ve medyaya para aktararak bu işleri yapacağız..

     Sevgili okurlarım: Bugün yeni bir parti kurmak, 81 ilde teşkilat kurmak 910 ilçede ilçe teşkilatı kurmak, araçlar almak büyük paralar isteyen işler..

     ABD ve AB ülkelerinin büyükelçilerinin lokanta ve otoparklarda kimlere para verdiğini geçtiğimiz günlerde hep beraber haberlerde izledik..

     Basın ve yayına, Sosyal Medya ya paralar aktarılıyor, hedef 2023 seçimlerinde Ak Parti ve Cumhurbaşkanı al aşağı etmektir..

     Bunlardan bugüne kadar ses gelmedi.. Bunun üzerine Pahalılık ve geçim zorluğunu sürekli gündeme taşıdılar, halkı sokaklara davet ettiler.. buda tutmadı..

     Şimdi ise : Yabancılara konut satışı, vatandaşlık verilmesi ve ülkedeki pahalılığın Suriyeli göçmenlerden kaynaklandığını yayıyorlar..

     Türkiye den kaçıp giden FETÖ üyeleri ise Suriyeliler adına sosyal medya hesabı açarak Türkiye hakaretler ediyorlar..

      Hedef : Suriyeli veya Afganistanlı vatandaşlarla halkımızı bir birine düşürmektir.. iç savaş çıkamkaktır..

      FETÖ’cü trollerin 'göçmen' oyunu

      Türkiye den kaçıp giden 20 bin FETÖ ‘unun görev aldığı sosyal medya üzerinden Türkiye de iç savaş çıkarmak isteyenleri Emniyet Genel Müdürlüğü mercek altına aldı.

      Son dönemde sosyal medya hesaplarından sıkça servis edilen ve sığınmacılara ait olduğu öne sürülen paylaşımların altından da FETÖ çıktı. Emniyetin tespitlerine göre Suriyeli, Pakistanlı veya Afgan’mış gibi hesap açan FETÖ’cüler, provokatör paylaşımlarla toplumun sinir uçlarını germeye çalışıyor.

      Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Suriyeli sığınmacı gibi davranarak provokasyon amaçlı açılan “operasyon hesaplarını” deşifre etti. Yapılan incelemede hesapların çoğunluğunun yurtdışına kaçan FETÖ’cüler tarafından kullanıldığı belirlendi. EGM Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, bu hesapları incelemeye aldı. Yapılan incelemede provokatif hesapların Suriyeli sığınmacılar değil FETÖ’cüler tarafından açıldığı belirlendi. Yurtdışına kaçan FETÖ’cülerin provokasyon amaçlı bu hesapları açarak paylaşımlar yaptığı kaydedildi. EGM’den yapılan açıklamada paylaşımların  provokasyon amaçlı yapıldığına dikkat çekilerek, hesapların FETÖ olmak üzere diğer terör örgütleriyle iltisaklı olduğunu belirtildi.

     Bu hesaplarda : Cumhurbaşkanı övme ile söze başlanıyor.. Sonra yabancılar yüzünden ekonomi bu hale geldiği dile getiriliyor..

     Açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nca, kanunların verdiği yetki çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla, internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetlerinin yürütüldüğü kaydedildi. Yapılan devriyelerde, yurtdışından başta FETÖ ve diğer terör örgütleriyle iltisaklı olduğu değerlendirilen ve Sosyal Medya platformlarında Suriyeli sığınmacıların adı kullanılarak açılan “operasyon hesapları” ile halkı tahrik ederek provokasyon çıkarılmaya çalışıldığına dikkat çekilerek, “Sosyal medya üzerinden halkı kin ve nefrete yönelten hesaplar ile ilgili ivedilikle çalışma başlatılmış olup bu tür paylaşımlar ile halkımız ve Suriyeli sığınmacıların karşı karşıya getirilmesine asla müsaade edilmeyecektir” denildi.

     Yapılan çalışmaların ardından söz konusu hesaplarla ilgili yasal işlem başlatıldı. Şu ana kadar 70’in üzerinde hesabın deşifre edildiği, bu hesapların yurtdışından açıldığı ve FETÖ’cüler tarafından kullanıldığı vurgulandı.

    Türkiye den 400 bin dolar ve üzeri yatırım yapan ve vatandaşlık verilenlerle, Suriyeli ve diğer milletlerle halkımızı karşı karşıya getirmek hükümeti yıkmak istiyorlar..

     Bizden söylemesi..

     Hayırlı Ramazanlar

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi