İhtibar Cellatları !

İhtibar Cellatları !

Hep eleştiriyoruz : Niye dürüst insanlar siyasette girmiyor ! Diyerek.. Biz her önümüze gelene iftira atar , ihtibar cellatlığı yaparsak kim aday olur ?.. toplum ahlakı kalır mı ?

Toplum kirlendi, siyaset kirlendi, ihtibar cellatları insanların geleceğini karartarak tarihin sayfalarına gönderiyorlar..

Toplumun herkesimin de : bir yere gelen her başarılı kişiye bir kulp takıyoruz , ihtibar cellatlığını çok iyi yapıyoruz.. hemen önünü kesmek için kırk türlü iftirayı atarlar ve ihtibar cellatları kafanı vurur..

Bunu hem yerelde : hem genelde görmek mümkün..

CHP Genel Başkanı Merhum Deniz Baykal, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel başta olmak üzere yüzlerce siyasiye atılan atılan iftiraları biz çok iyi biliyoruz..!

Yerel de bakıyoruz: Belediye başkanları, Meclis üyeleri, Milletvekilleri, Siyasi Partilerin il ve İlçe Başkanları kısaca vitrine çıkan herkese bir iftira atıyoruz..!

Bugün bir dostumuza böyle bir iftira atıldığına şahit oldum: Telefon açtım, Cenneti garanti ettin, üzerinde hiç günah bırakmadı bu iftiracılar diye söyledim..

Yeniden Refah Partisini kurucu Kahramanmaraş il başkanı milletvekili adayı, sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Muhammed Aydoğar , 195 340 oy alan birine bile iftira atanları görüyorum..

At iftirayı : nasıl olsa bir iz bırakır.. Atalar demiş ya , At çamur tutmaz ise izi kalır..

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Muhammed Aydoğar, bir yandan partiyi toparlamaya ilçe kongrelerine hazırlanıyor bir yandan ise ihtibar cellatları ile mücadele ediyor..

Ne diyelim Allah yardımcısı olsun

İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Bekir Doğan Arşivi