Güngör : “ Şehrimizi Müteahhitlerle Geliştiriyoruz,”

Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Aylık Toplantısını yaptı..

Güngör : “ Şehrimizi Müteahhitlerle Geliştiriyoruz,”

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Derneği  Şairler Tepesi’nde aylık toplantı düzenledi.. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin  Güngör, “ Bu şehri sizlerle birlikte geliştiriyoruz güzelleştiriyoruz,” dedi.

     KMTSO Bağımsız olarak giren ve kendi meslek komitesinde seçimi kazanan Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Mehmet Kaya, Her ay düzenli olarak bir üyemizin ev sahipliğinde tüm üyelerimiz toplanıyoruz, bugün de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Şairler Tepesi tesislerinde bir araya geldik, onur konuğu olarak aramıza katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum,” dedi..

     Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “ Bu şehri sizlerle birlikte inşaa ediyoruz, içinizden biri Mustafa Saylak meclis üyemiz, her türlü sorunlarınızı bize birinci elden ilete bilirsiniz..

     Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak gece gündüz demeden şehrimize hizmet için çalışıyoruz, Şairler tepesi , gibi, Çınaraltı (Kırkgöz) Çamlıca, Ali Kayası Seyir Terası, gibi tarihi konaklarımızla birlikte devam eden projelerimiz var bunları 23 Nisan 2023 tarihine kadar EXPO 2023 yetiştireceğiz, Ilıca ya da bir beş yıldızlı otel yapıyoruz bunun ihalesine de çıkacağız , 2023 Kahramanmaraş için Turizm yılı olacak bunun için belediyelerimiz esnafımız, hepimiz buna hazırlık yapmalıyız,” diyerek çalışmalarını anlattı.

     Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Derneğinin üyelerinin sorularını cevaplandıran Başkan Hayrettin Güngör, “ Kahramanmaraş Tarihi Doğası, güzellikleri, yeme içme mekanları ile Turizmin gözde mekanı olacaktır..

     Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Şairler Tepesi’nde Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Derneği , üyelerine çalışmalarını tek tek anlatarak, bu tesisleri son durumu hakkında bilgi verdi..

     Programda müteahhitler ile muhabbet eden ve sorularını yanıtlayan Başkan Hayrettin Güngör, Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapıdan ulaşıma, üstyapıdan turizme tüm alanlarda hayata geçirilen ve planlanan yatırımlara ilişkin katılımcılara bilgiler aktardı. Şairler Tepesi’nde gerçekleştirilen çalışmalardan da bahseden Başkan Güngör, “Burası toplamda 100 dönümlük bir alan. Tesisimizde hizmet verecek olan yeni restoran alanımızın adını Ahir Sofrası olarak belirledik. Çay bahçelerimizin ismi ise Bahçe Mihriban ve Monaroza olacak. Şairler Tepesi adıyla markalaşacak bu tesisimiz şehrimizin turizm potansiyelinin artmasına çok büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

     Başkan Hayrettin Güngör, şehrimizi birlikte imar ettiğimiz müteahhitlerle bizi bir araya getiren Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği  başkanı Mehmet Kaya ve üyelerine teşekkür ediyorum diyerek ayrıldı.

    Kahramanmaraş’ta ki malzeme ve beton pahalı olmasından dert yanan müteahhitler sorunlarını tek tek yazdırarak çözüm bulunması için çalışma başlattı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi