Fırıldak Adam!

Fırıldak Adam!

Türkiye'de, Kahramanmaraş'ta adamım diye gezen o kadar çok fırıldak adam var ki, say say bitmez!

Bugünkü fırıldak adamı belediyelerimizden seçtim. Yıllardır belediye gitmeden maaş alan, o parayı da helal diye yiyen fırıldak adamlardan say saya bildiğin kadar! Boyuna posuna bakarsan adam gibi ama adam değil.

Sözde Müslüman ama helal lokma yemez! Bir de hocayım derse işte o zaman İslam Dinine yazık! Sözde Ak Partili, Ak Parti'ye oy vermez! Seçim zamanları Ak Parti'de üç beş gün görülüp, her gün söver, az maaş alıyoruz diye sonra belediyeden avanta çalışmadan maaş almaya devam eder.

Gözünde siyah gözlük, ayağında şortu, Alanya sahillerinde adamım diye gezerken, poz vermeyi de ihmal etmeyen fırıldak adam!

Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız tümüne sesleniyorum, hangi partiden, hangi vekilin adamı olursa olsun böyle fırıldak adamları belediyelerden kovun! Ona vereceğiniz maaş ile şehrimize hizmet yapın! Utanır yüz olsa, istifa eder giderler ama bunlar yüzsüz adamları.

CHP Belediye ise, CHP toplantılarında bunları ön safta görürsünüz. Yeniden Refhalı Belediye ise bunları YRP toplantılarında ön safta görürsünüz. AK Partili belediye ise aynı şekilde başta gidenler arasında görürsünüz.

Kısaca bunlar fırıldak ve yüzsüz adamlar, kovun bunları belediyeden gitsin, yazıktır belediye kasasını boşatmasınlar! AK Partili, Yeniden Refah Partili belediyelerde hoca olur ön safta namaza durur, CHP'li belediye de mescide uğramaz, lengeri foteli ile şişe cebinde gezer boyunu gören ise harem ağası sanır! Bedava sırtımızdan geçinen bu gibi bankamatik çalışanlarını işten çıkarın gitsin, acırsanız acınacak duruma düşersiniz, benden söylemesi.

İyi günler."

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi