Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz !

Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz !

Şairi yazarı, edebiyatçısı , siyasetçisi ile Elbistan ilçemiz hayatımızda önemli yeri olan ilçemizdir.. Belediye Başkanı Erkan Gürbüz basın toplantısı davetini aldığımızda heyecanla yola koyulduk..

Hasancıklıdan Ceyhan Nehri üzerinden geçerken gözümün önüne : Ceyhan Nehri Elbistan Pınarbaşıdan doğar , büklüm büklüm giderken, elektrik üretir ülke ekonomisine katkı sunar, tarım alanlarını sular Adana Karataş’tan denize dökülür.. Bereketli ovası, Termik Santralı ile ülkemize kaynak üreten yer Elbistandır..

Aşık Mahsuni Şerif söylediği gibi:

Bahar çatlayınca bizim ellerde

Ağlar ceyhan nehri bulanır gelir

Turnalar sevişir güzel göllerde

Elbistan ovası sulanır gelir

Nohut, Fasulyesi , Ayçiçeği , Şeker Pancarı ile Elbistan Bereket ovası olan Sanayileşmede yol almaya başlayan bir ilçemizdir..

Asrın Felaketi 6 Şubat Depremleri Nüfus kaybına yol aç sada hızla toplandığını gördük.. TOKİ konutları bitmek üzere , köy evleri bitmek üzere ..

Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz 4 aylık çalışmasını değerlendiren bir basın toplantısı için karşımıza geçtiğinde yaptıklarını bir bir anlatmaya başladı. Dinledik güzelde oldu bir çok konuda bilgi sahibi olduk..

Çok da hoş oldu, bunun diğer belediye başkanlarının da yapmasını bekliyorum..

Kahramanmaraş Merkez den bizleri özel araçla alarak Elbistan’a getirdiler, Elbistan da CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztünç , CHP İl Başkanı Ünal Ateş, CHP Elbistan ilçe Başkanı Onur Gürbüz, Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz karşıladı.

CHP İl Başkanı Ünal Ateş, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç gündeminde SSK pirim borçları vardı..

Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz : 6 Şubat 2023 sabahı ve öğlenki depremle yıkılan bir Elbistan , Deprem sonrası ödenmeyen SSK Pirim borçları esnafa olan borç bunları biz bilerek bu göreve talip olduk, bunun edebiyatını yapmayacağım ancak örnek olması için söylüyorum: Teslim alınan piyasa borcu yaklaşık 51 milyon TL Şu anki borç 27 Milyon TL Bugün itibari ile yani 2 Ağustos 2024 tarihinde belediyemiz kasasında 19 Milyon TL paramız var.. borçlarımız sırası vadesi geldikçe ödüyoruz bir yandan da iş üretimi yapıyoruz..” diyerek çalışmalarını anlattı.

Kahramanmaraş’ta ki belediye başkanı arkadaşlarımla Tüm ilçe Belediyesi , Büyükşehir Belediyesi ile el ele gönül gönüle çalışıyoruz, barış huzur içinde Kahramanmaraş’ın top yekün kalkınması bizim için önemli, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel başkanım şu bizim 47 Milyon Asfalt parası alacağımız var onu alırsam SSK yatıracağım ,” diyerek Fırat Görgel başkana gönderme yaptı.. basın toplantısına nokta koyduk..

Elbistan gelip de sevgili hısımım Sıddık Ay ve yiğenlere uğramadan gitmek olmazdı ..Sıddık Ay , Pınarbaşı da ki tesislerinde Ekinözü Türkmenler kömbesi ikramından sonra merkeze dönüş yaptık..

Sözün Kısası Faydalı bir toplantı oldu.. Erkan Gürbüz başkanımızdan her ay bunu yapmasını bekliyorum..

İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi