Abdulhakim Eren

Abdulhakim Eren

DOĞU PERİNÇEK SAÇMALIYOR

                        DOĞU PERİNÇEK SAÇMALIYOR

            Sosyal medya Doğu Perinçek’in bir saçmalığı ile  çalkalanıyor.  Hz. Muhammed ile alaycı tavırla; sözde kendisi parti kurunca 40 bin üye kaydetmiş. Hz. Muhammed  peygamberliğinin ilk yılında 40 kişi inanmış. Sözde kendisini peygamberden üstün görmeye çalışıyor.

            Verilecek cevap çok . Öncelikle şunu söylemeliyim ki senin 40 bin üyen Peygamberin etrafında  buluşan 40  sahabenin  en küçüğü olan Hz. Alinin kesip attığı tırnağı  kadar dahi olamaz. Onların her biri bırak 40 bin kişiyi 40 milyon kişi kadar güçlü ve imanlıdır.

            Hz  Nuh’a kavminden bir  çokları itiraz eder. Ona da inanmazlar.  Allah’tan  vahiy gelir, mealen  “ …onların yaptıkları sebebiyle tasalanma, ümitsizliğe düşme” ,” sen bizim  gözetimizdesin. Vahyimiz doğrultusunda  gemiyi yap.” İnanmayanlar için  “...onlar kesinlikle boğulacaktır.

            Hz. Nuh gemiyi yaparken , kavminden ileri gelenler  geliyor . “Şimdide marangoz mu oldun “ diye  alay ediyorlar. Ve neticede Hz. Nuh ile alay edenler gemiye binemiyorlar, sularda  boğuluyorlar.

Bu kıssa Kuranda Hud suresinde geçer.    

            Doğu Perinçek te  Hz. Peygamber ile alay ediyor. Onun ilk  yıl etrafında toplananları küçük görüyor. Ama o da Allah’ın tufanında yok olacaktır.

            “KENDİSİNİ REZİL EDECEK  AZABIN  KİME GELECEĞİNİ, SÜREKLİ BİR AZABIN KİMİN BAŞINA İNECEĞİNİ YAKINDA BİLECEKSİNİZ.” Ayetinde bildirildiği gibi sonu hüsran olacaktır inşallah.

             Benim önem verdiğim başka bir şey de . İmam Hatipliler hakaret  ve saygısızlık eden  bir kadına verilen tep ki neden Doğu Perinçek’e verilmedi..

            O kadına verilen cezanın daha büyüğü Doğu Perinçek’e de verilmelidir.  Neyi koruyoruz. Eğer İslam dini bir dünya dini ise. Büyük bir kitlenin dini ise. Hz. Muhammed bu dini tebliğ eden bir Peygamber ise. Neden ona inananlar rencide ediliyor. İnsan haklarını çiğniyor.  İnanç özgürlüğünü ayaklar altına alıyor.

             Ey gafil Perinçek sen benim peygamberimle dalga geçemezsin. Benim inandığım Peygamberin sahabelerini  parti üyelerinle neden karşılaştırıp alay edersin. Onun bir tanesi senin 40  bin üyende  üstündür.

             Bunlara devletin yargıçları  ceza vermeli.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdulhakim Eren Arşivi