Abdulhakim Eren

Abdulhakim Eren

Alperen’e Altın Kalem

Alperen’e Altın Kalem

Yazarımız Cevdet Alperen’in torunu  Ahmet Vehbi Alperen “Altın Kalemler “ ödülüne layık görüldü

Bu sene BCA Times tarafından ikincisi düzenlenen Altın Kalem Ödülleri, 03 Eylül 2022 Tarihinde Mihrabat Korusu’nda sahiplerini buldu.

Ünlü isimlerin ödül aldığı gecede; Kahramanmaraşlı genç yazar Ahmed Vehbi Alperen de yazdığı “ KARANLIKTAKİ ADAMIN GİZEMİ”  adlı kitapla hikaye dalında ödüle layık görüldü.  İranlı Şair Behruz Dijiruan,  Netflix'te kitabı Atiye ismiyle dizi olan yazar Şengül Boybaş, Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Bıyık, Cumhurbaşkanlığı Dijital Medya Yönetmeni/Yazar Okan Özbay, Oyuncu İsmail Hakkı Ürün, Yazar Kahraman Tazeoğlu, Yazar Betül Zarifoğlu, Anadolu Ajansı Kültür Sanat Haberleri Editörü Bünyamin Yılmaz da gecede ödül alan  önemli isimlerden.

Organizasyonun ev ve fikir sahibesi Yazar Serra Erdoğan; “Kitap okuma alışkanlığı olmayan bir topluma bu alışkanlığı kazandırmak için atılmış bu ilk adımda, yazarlarımızı en güzel şekilde  ağırladık, ancak bu zorlu bir yolculuk; üç aşamalı olarak gerçekleştirilecek projenin ilk adımında, yazarlarımızı yalnız bırakmayan tüm gazeteci, iş insanı, aydın, oyuncu, yönetmen dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

BCA Time Ekibi, toplumda farkındalığın artması gereken önemli bir süreçten geçildiğinin altını çizdi. Bunun için özellikle  günümüz Türkiyesin de okuma alışkanlığının artması için bu ve benzeri etkinlikleri devam ettireceğini ifade ederek bu konuda desteğini esirgemeyen tüm kamu, kurum, kuruluş ve kişilere teşekkürlerini iletti. Her sene bu konuda ilginin artacağına ve Altın Kalem Ödüllerinin kısa bir süre sonra önemli bir marka olacağına inançlarının sonsuz olduğunu belirtti.

Altın Kalemler ödülüne layık olan diğer Kahramanmaraşlı  yazar  Metin Acıpayam olmuştur. Şehrimizin ismini  duyuran yazarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdulhakim Eren Arşivi