ÜNAL, “ MEYDAN PROJESİ BÜYÜK PROJE “

ÜNAL, “ MEYDAN PROJESİ BÜYÜK PROJE “
AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MAHİR ÜNAL, KAHRAMANMARAŞ’TAÜNAL, “ MEYDAN PROJESİ BÜYÜK PROJE “KAHRAMANMARAŞ/ AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, memleketi Kahramanmaraş’taki üç günlük ziyaretlerinin ilkini büyükşehir...

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MAHİR ÜNAL, KAHRAMANMARAŞ’TA

ÜNAL, “ MEYDAN PROJESİ BÜYÜK PROJE “

KAHRAMANMARAŞ/ AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, memleketi Kahramanmaraş’taki üç günlük ziyaretlerinin ilkini büyükşehir belediyesine yaptı.

     Kayseri üzerinden Kahramanmaraş’a gelen Mahir Ünal, Belediye girişinde belediye başkanları , daire başkanları tarafından karşılandı.

      Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

      Kahramanmaraş ta devam eden işleri yerinde görmek üzere şehre gelen Mahir Ünal :  Daha sonra Vali Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyaret  etti ilin sorunları hakkında bilgiler aldı.

      Kahramanmaraş Özel idaresi tarafından yaptırılan ve Büyükşehir yasası ile Kahramanmaraş Büyükşehre verilen ilin depreme en dayanıklı binası olan 18 katlı özel idare binasını da tepkilere rağmen yıkacaklarını ifade eden başkan Hayrettin Güngör , Mahir Ünal yıkımı devam eden adliye binası gösterdi.

     Mahir Ünal : “ Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi meydan projesinin çok büyük ve maliyetli bir proje olduğunu söyledi.

      Belediye başkanları , Ak Partililer , ilçe başkanları ile birlikte Trabzon bulvarında esnaf ziyareti yapan Mahir Ünal vatandaşı dinledi.

      Murat taksi durağında teksici esnafı ile çay içip sohbet etti.

      Mado yönetim kurulu üyesi Atilla ve Erdal Kanbur kardeşleri Yaşar Pastanesinde ziyaret eden Mahir Ünal hatıra fotoğraf çektirdikten sonra. Buradan, Dulkadiroğlu belediyesi tarafından yapımı bitmek üzere olan Bahtiyar yokuşuna giderek tarihi konaklarda incelmelerde bulundu.

      Yapımı yılan hikayesine dönen Arsan köprülü kavşağına da da inceleme yapan Mahir Ünal, ilgilerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

       Özel idare binası, adliye binası, valilik binası yerine yapılacak Şehir  meydanı projesi çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Ünal, “Sadece Kahramanmaraş değil yeni tarzıyla bizim kendi bedesten kültürümüzde yani eski şehir kültürümüzde var olan çarşı anlayışı, çarşı ve bedesten anlayışına tekrardan dönen ve şehirde yaşayan insanların bu meydan da bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekler, hem kültürel faaliyetlerine katılabilecekleri, hem alışverişlerini yapabilecekleri, hem de Kahramanmaraş’ın şehir mimarisinin somutlaşmış halini burada ortaya çıkacak. Bu açıdan bu meydan projesi çok önemli. Daha önce emniyet müdürlüğü vardı, o binayı yıkarak belediyenin karşısına bir meydan ve bir de cami yapıldı. Orası da bir gençlik merkezine dönüşecek” dedi.

      AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal:"Kahramanmaraş'ta şehir mimarisinin somutlaşmış hali ortaya çıkacak"

     Kayabaşında bulunan MÜSİAD ziyaret eden Ünal: “ Sanayaici ve iş adamlarını dinleyerek günü bir düğün birkaç özel ziyarette tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.