Teşekkürler Dostlar

Teşekkürler Dostlar !

     Kıtlık gününde verilen bir lokma : asla unutulmaz !

     Düğün, Nişan, Cenaze, Hastalık, özellikle hastane de yatarken ziyaret etme veya telefonla geçmiş olsun denmesi asla unutulmuyor..

     Özellikle : Hastane de , insan dostlarını yanında görmek istiyor..

     20 günden beri sağlık sorunlarımla mücadele ediyordum, geçtiğimiz Pazartesi günü Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Prof.Dr. Taner Kale ve ekibinin başarılı operasyonu ile bir ameliyat geçirdim..

     Sayın Prof.Dr. Taner Kale hocamız : Umduğumuzdan iyi geçti , inşallah kısa zamanda işinin başına dönersin ! “ demesi bizlere büyük moral oldu.

     KSÜ Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Taner Kale hocamızın şahsında, Ameliyat hane ekibine, servis hemşire ve hekimlerine yakın ilgilerinden dolayı gönülden teşekkür ediyorum..

     Ameliyat haneye girdiğimizde : orada sağlık ordusunun koşturmasını ve bir kişiyi yaşatmak için koşarak mücadele etmesini uzun süre izledikten sonra : Son dönemde hekimlerimize saldıran hasta yakınlarını bir kere daha şiddetle kınıyorum, yargıdan en ağır cezayı almasını bekliyorum..

     Hekimlere uzanan eller kırılsın diyorum..

     Bir haftalık dinlenmeden sonra : bugün çok şükür belki yarım olacak ama işimin başına geldim Elhamdülillah ..

     Hastane de başlayan ziyaretçi trafiğimiz : evimizde devam etti..

     Şöyle telefonuma baktım : binin üzerinde dost aramış bir çoğuna cevap veremedim , ola bildiğince eşim cevap verdi , bu sebeple bir cümle : herkese teşekkür ediyorum..

     Ameliyat sonrası telefon ile arayan, hastaneye gelen, daha sonra evimize gelerek ziyarette bulunan dostlarımızın manevi desteği unutulmaz..

     Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili, İçişleri Bakanlığı komisyon başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti il yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum..

     Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Sayin Mehmet Ali Dim ve İl Temsilcisi dostlarımız telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini bizimle paylaştılar onlara da gönülden teşekkür ediyorum..

     Cemiyet başkanları başta olmak üzere :  Gazeteci dostlar telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler , evimize kadar gelenlerin nazik ziyaretlerini elbette unutamayız..

     Kahramanmaraş Gazetesi okuyucuları, www.kahramanmarasgazetesi.com.tr internet haber sitesi deki okuyucularımız, mesaj ve telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini bildirmeleri bize güç verdi , daha hızlı iyileşmemize vesile oldu.

     GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Sayın Zeynel Abidin Kıymaz ve üyelerinin güzel dileklerinin unutamam..

     Whatsapp , Facebook , E mail, mesaj yazarak geçmiş olsun diyen güzel insanlara, daha sonraki süreçte yurt dışındaki gazeteci dostların araması bizleri fazlası ile ziyade etti.

     Sözümüzün başında söyledik ya : Kıtlık günü verilen bir lokma unutulmaz diye.. insan dostlarını böyle günlerde daha iyi öğreniyor..

     Bizler gazeteciyiz , vitirinde olan bir kişiyiz , bizi herkes sevecek diye bir şey yok, sevende olur sevmeyende olur, önemli olan sevenin çok olmasıdır..

     Şöyle geriye dönüp baktığım da : seven ve dostlarımın çok fazla olduğunu görüyorum.. Aramayanların da canı sağ olsun, ben onları da seviyorum..

     Sevgili okurlarım: Bir haftalık aradan sonra bugün sizlerle buluşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum..

     Başkasını eleştirmek kolay ama : insan kendisi ile alakalı yazı yazmak inanın çok zor , bu sebeple evimize gelen telefon açan, mesaj yazan gönül dostlarımıza bir kere daha teşekkür ediyorum..

    İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi