Tarifi olmayan bir acı !

Tarifi olmayan bir acı !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş Kayseri yolu suçatı mevkinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi vefat etti.

     Fatma Özdemir (77) Hasan Özdemir (78) çiftçi , oğlu Ramazan Özdemir (36) ve Ramazan Özdemir’in oğlu torunları Hasan Hüseyin Özdemir (14) ile Kahramanmaraş’a gelirken, bir kamyona arkadan çarpması sonucu bir aile orada yok oldu.

      Cenazeler : Fatma ve Hasan Özdemir çiftinin cenazesi Çukurhisar Mahallesinde, Ramazan ve Hasan Hüseyin Özdemir , baba oğlu ise Karacasu Karşıyaka Mezarlığında bugün toprağa veriliyor..

     Fatma ve Hasan Özdemir yan yana defin edilirken, oğlu ve torunu ise ayrı bir mahalle de yan yana göz yaşları içinde toprağa verildi.

     Tarifi olmayan acı yaşayan Özdemir ailesi ve yakınları, Çukurhisar mahallesi, ile Karacasu Karşıyaka mahallesi arasında mekik dokuyarak tarifi olmayan bir acı yaşadılar..

      Elim bir trafik kazası ve giden 4 can..

Ölmeden önce çekilen en son resimleri, : Baba oğlu, anne ve torunları ne var ki bugün dördüde hayatta değil bir trafik kazası ve sonra gelen acı

      Korona Virüs ve sonrasında kalp krizi veya beyine kan pırtı atması soncu ölümler insanlara çaresiz acı yaşatırken, böyle bir tarfik kazası ve aynı aileden 4 kişinin vefat etmesi ise herkesi yasa boğdu..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi