Suriyeliler üzerinden Tayyip İndirme Projesi

Suriyeliler üzerinden Tayyip İndirme Projesi

      Sevgili okurlarım : Dedelerimiz Osmanlı 650 yıl , Türk’ü Arabı, Acemi, Rumu, Gürcüsü, kısaca gavur – Müslüman demeden tüm etnik kökenleri bir arada yaşatmıştır..

      Camiye giden de bizim vatandaşımız, Kilise ve Havraya gidende bizim vatandaşımız demiştir..

      Önemli olan ülke de Suriyeli veya başka milletten birinin olup olmadığı değil kanun ve kuralların doğru işlemesidir..

       Siyasette : Suriyeliler gitsin , kampanyası var.. Bunu yapanlar Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Suriyeliler üzerinden vurarak indirmek istiyorlar..

       Bugün dünyanın her yerinde gelişmiş AB ülkeleri ve değer zengin ülkeler, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerde nerede ise nüfuslarının yarısı kadar göçmen var ve bir sorun yok..

      Suriyeliler gitsin diyenler :  Almanya'da yaşayan göçmen kökenlilerin sayısının geçen yıl itibarıyla 19 milyon 258 bin olduğu belirtildi.

      Buna Almanya vatandaşlıklarına geçenler hariç..

      Bugün Almanya ile bizim nüfusumuz bir birine yakın ve Almanya Nüfusunun yüzde 40 yabancı kökenlikerden oluşmaktadır..

      Mesele burada : kimin olduğu değil , kanun ve kuralların doğru çalışmasıdır..

      Siz : kanun ve kural istiyoruz derseniz sizi alkışlarım..

      Merkezi Almanya Wiesbaden'de bulunan Federal İstatistik Dairesi’nden yapılan açıklamada, ülkede yaşayan göçmen kökenlilerin sayısının geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 4,4 arttığı ifade edildi.

      Almanya'daki 19 milyon 258 bin göçmen kökenli arasında 2,8 milyon nüfusla Türkler'in ilk sırada yer aldığı ve bu rakamın toplam göçmen sayısının yüzde 14'üne karşılık geldiği bildirildi.

       Almanya vatandaşı olan, veya resmi çalışma izni olanlar hariç..

       Türklerin ardından Polonyalılar (2,1 milyon), Ruslar (1,4 milyon), Kazaklar (1,2 milyon) ve Romanyalılar (900 bin) geldi.

       Federal İstatistik Dairesi, "Almanya'da doğmayanları veya ebeveynlerinden en az birinin doğuştan Alman vatandaşlığı olmayanları" göçmen kökenli olarak tanımlıyor.

       2,5 milyon hanede yabancı dil konuşuluyor.. Açıklamada ayrıca, ülkede birden fazla kişinin yaşadığı 24 milyon hane bulunduğu ve 2,5 milyon hanede yabancı dil konuşulduğu kaydedildi. Bu hanelerden yüzde 17'sinde de Türkçe konuşulduğu ifade edildi.

       300 dilli kent Londra

       Londra Büyükşehir Belediyesi’ne göre, İngiltere'nin en çok göç alan şehri olan ve 300'den fazla dil konuşulan başkentin nüfusu 8 milyon 615 bin 248 kişiye ulaştı. Nüfusun 2028 yılında 9 milyona, 2050 yılında ise 11 milyona çıkması bekleniyor.

      İstatistiklere göre, son 25 yılda başkentte yerleşik olarak yaşayan 3,8 milyon kişi, yani nüfusun yüzde 44’ünü siyahlarla etnik azınlıklar oluşturuyor. Bu oranın 2038 yılında yüzde 50’ye çıkması öngörülüyor.

      Almanya, Fransa, İngiltere, veya diğer ülkeler , etnik köken ve göçmenler üzerinden bizdeki gibi rezil politika yapmıyorlar..

      Biz Türk ve Müslümanız, Aman dileyene kılıç sallamayız.. kardeşiz , bir arada yaşamak zorundayız.. gelin şu işi düzeltelim..

      Türk Ceza Kanun, İnsan hakları ve hürriyetleri kanunlarını yeniden düzenleyelim, Gavur, Türk, Müslüman hangi milletten olursa olsun, herkes kanunlar önünde eşit olsun işte o zaman binlerce sene bir arada yaşaya biliriz..

      Yabancılardan korkmayın, Kanun olmamasından korkun..

      Suriyeliler bugün Küçük esnafın yardımcısı, ağır işlerin baş ustası bunu da unutmayın..

       İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi