Eczacılar Odasında Duygulandıran Tablo

Eczacılar Odasında Duygulandıran Tablo
Kahramanmaraş 14. Eczacılar Odası Bina girişinde 6 Şubat 2023 Depremlerinde şehit olan Eczacıların tablosu insanları duygulandırıyor.

Eczacılar Odasında Duygulandıran Tablo

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş 14. Eczacılar Odası Bina girişinde 6 Şubat 2023 Depremlerinde şehit olan Eczacıların tablosu insanları duygulandırıyor.

Uzun yıllar Eczacılar Odası Başkanlığı Yapan Hüsnü Sezer dan, genç hayata yeni atılan geçlere kadar Deprem Şehidi Eczacı ve Teknisyenlileri beni çok etkiledi.

Kahramanmaraş 14. Bölge Eczacılar Odası Başkanı Ebru Kaya; 6 Şubat Depreminde Kaybettiğimiz Tüm Meslektaşlarımıza Saygı ve Rahmetle anıyoruz, diye yaptırdığı isim listesi bize 6 şubatı en iyi hatırlatan tablo oldu.

Başkan Ebdur Kaya : 6 Şubat Şehit Eczacılar şöyle sıralamış:

Beyza Nur Kaptanoğlu, Büşra Aktemur, Gamze Erman, Mehmet Türkkorur, Neşe Sibel Balık, Sema Kaptanoğlu, Yemliha Özcan, Bülent Çöçelli, Büşra Çetin, Hüsnü Sezer, Mevhibe Varal, Nilgün Kısakürek, Serdar Avşar , Zeynep Kalay

bekir-eczaci.jpeg

Şehit Teknisyenlerimiz

Abdulfattah Horşid, Halil İbrahim Eroğlu , Mahmut İtmeç, osman Emlik, Yusuf Demir, Ahmet Ökkeş, Fatmagül Palabüyük, Leman Doğan, Mustafa Geçkalan, Salman Karabenli, Vedat Şekerli, üzerinden aylar geçsede hepsinin acısı yüreğimde bu sebeple odamız girişinde bu yüylerimizin ismini yaşatıyoruz,” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.