ÖZEL SEDA BALKARLI AKADEMİ HİZMETE AÇILDI

ÖZEL SEDA BALKARLI AKADEMİ HİZMETE AÇILDI
ÖZEL SEDA BALKARLI AKADEMİ HİZMETE AÇILDIÖzel Seda Balkarlı Akademi  Meslek Edindirme ve Mesleki Gelişim Kursu  açıldı. Yeni açılan Meslek edindirme Kursu Hakkında açıklama yapan Özel Seda Balkarlı Akademi Meslek Edindirme...

ÖZEL SEDA BALKARLI AKADEMİ HİZMETE AÇILDI

Özel Seda Balkarlı Akademi  Meslek Edindirme ve Mesleki Gelişim Kursu  açıldı. Yeni açılan Meslek edindirme Kursu Hakkında açıklama yapan Özel Seda Balkarlı Akademi Meslek Edindirme ve MESLEKİ Gelişim Kursu Sahibi Mehmet Ali Balkarlı şunları belirtti; “Kahramanmaraş’ta yaklaşık 2011 yılından bu yana hizmet vermekte olan BB Estetik Güzellik Merkezi firmamıza yeni bir firma daha ekledik. Kahramanmaraş Sütçü İmam  Üniversitesi KSÜ Tıp Fakültesi karşısında bulunan Masim Avm’ de Seda Balkarlı Akademi Meslek Edindirme ve Mesleki Gelişim Kursu’muz hizmet vermeye başladı. Uzun yıllardır güzellik sektöründe hizmet vermekte olan firmamız daha kaliteli personellerin yetişmesi ve meslek sahibi olamayan vatandaşlarımızın bir meslek sahibi olmaları yönünde iş imkanı sağlamak için bizlerinde bir katkısı olsun istedik. Şehrimizde işsiz ve herhangi mesleği olmayan vatandaşlarımıza burada meslekle ilgili eğitim vererek, Meslek sahibi olmaları için katkı vereceğiz. Meslek sahibi olan vatandaşlarımız ise  edindiği bu eğitim bilgi ve becerileriyle iş imkanı bulacak. İşte bunu sağlamak için Bu konuda adım atarak Meslek Edindirme Gelişim Kursu’muzu açtık. Meslek sahibi olmak ve  edindiği bilgi ve tecrübeler ile kendisine yeni bir iş imkanı bulmak isteyen vatandaşlarımızı  Özel Seda Balkarlı Akademi  Meslek Edindirme ve Mesleki Gelişim Kursu’muza bekliyoruz ” dedi.

Mehmet Ali Balkarlı; “Kahramanmaraş ilinde 4 Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 1 olmak üzere toplam 5 Şubesi ile güzellik sektöründe hizmet vermekteyiz. Sürekli yenilikler yaparak firmamızı daha ileriye götürmek için tüm yenilikleri şehrimize kazandırmak için çalışıyoruz. Bizde Kahramanmaraş’a, Kahramanmaraşlılarımıza bir katkı sunabilmek için çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.