MİLLETVEKİLİ ÖÇAL; İSLAM ALEMİ’NİN RAMAZAN BAYRAMI’NI TEBRİK EDİYORUM

MİLLETVEKİLİ ÖÇAL; İSLAM ALEMİ’NİN RAMAZAN BAYRAMI’NI TEBRİK EDİYORUM
Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Habibe Öçal “Kahramanmaraş’lıhemşerilerimiz başta olmak üzere...

Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Habibe Öçal “Kahramanmaraş’lıhemşerilerimiz başta olmak üzere milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, birliğimizin, daim olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” dedi

Milletvekili Öçal mesajında şu ifadelere yer verdi ;

" Bayram vesilesiyle seyahat edecek sürücülerin gerek kendileri gerek sevdikleri gerekse diğer insanların hayatlarını tehlikeye atacak davranışlardan kaçınmaları ve tedbirli olmaları icap ediyor.

Güvenli ve huzurlu yolculuk için 'Bayramınız kemerli olsun' diyorum.

Operasyon bölgelerinde büyük mücadele, azim ve kararlılıkla vatanımızın bekası, milletimizin huzur ve esenliği için görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize müteşekkirim.

Aziz milletimizin Kahramanmaraş’lıhemşehrilerimizin , mümin kardeşlerimizin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını gönülden kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.