Salihli'deki Armoni Hera Tatil Köyü,

Salihli'deki Armoni Hera Tatil Köyü,
Salihli Armoni Hera Tatil Köyü sahibi İş İnsanı Abit Arslan, Adala mahallesinin göz kamaştıran doğal güzelliği ile bütünleşen tatil köyünü hem Salihli’ye hem de çevredeki ilçelerde yaşayan insanlara en iyi şekilde hizmet vereceğini söyledi.

Salihli'deki Armoni Hera Tatil Köyü,

ADİL AKA

SALİHLİ - Manisa'nın Salihli ilçesinde Adala Mahallesi’nde bulunan eşsiz mimarisiyle hizmet veren Armoni Hera Tatil Köyü, yeni sahipleri ve yenilen yüzü ile tatilcilerin gözdesi oldu.

Apart evlerinin yanı sıra yarı olimpik yüzme havuzu, havuz başı düğün programları, damaklarda ayrı bir tat bırakan Muhteşem lezzetleri gibi birçok eşsiz güzelliği bir arada barındıran Armoni Hera Tatil Köyü, Salihli’nin yanı sıra Alaşehir, Eşme, Sarıgöl, Selendi, Ahmetli, Gölmarmara Gördes, Köprübaşı, Demirci ve Simav ilçelerine en kaliteli şekilde hizmet veriyor.

Salihli Armoni Hera Tatil Köyü sahibi İş İnsanı Abit Arslan, Adala mahallesinin göz kamaştıran doğal güzelliği ile bütünleşen tatil köyünü hem Salihli’ye hem de çevredeki ilçelerde yaşayan insanlara en iyi şekilde hizmet vereceğini söyledi. Seçkin personeli ile birlikte 12 bin metrekare alan üzerine kurulu olan tatil köyü hakkında bilgi veren Arslan’’ Tatil köyümüzde toplam 28 adet evimiz mevcut .

Her evimizde 6’şar kişi kalabilecek şekilde oldukça ferah ve konforlu. İstenildiğinde kişi sayısına göre kapasite artırılabiliyor’’ dedi. Halkımıza yarı olimpik havuzumuzun başında düğün imkanı sunduklarını söyleyen Arslan, ‘’Havuz başında düğün yapmak isteyen genç çiftlerimiz için her türlü konfor ve imkan sağlanmış durumda. Yaklaşık 1000 kişi kapasiteli düğün alanımız sayesinde misafirlerimiz, genç çiftlerimizin de en güzel anlarına eşlik etmiş olacaklar.

Bununla birlikte olumsuz hava koşullarına karşı yine geniş ve nezih kapalı mekanımız mevcut. Bu sayede düğün sahiplerimizde hiçbir şekilde madur edilmemiş olacaklar. Ailelerimiz , yarı olimpik ve her yönü ile sürekli kontrol altında havuzumuzda çocukların günün keyfini çıkarmalarını sağlayabilirler.

Her türlü içeceklerim izinde yer aldığı tesisimizde nargile sevenler unutulmadı. Nargile sevenler için hazırlanan bölümüzde sizleri bekliyor ‘’dedi. Tatil köyü çevresinde Tarihi Kız Köprüsü, Suuçtu Şelalesi, Demirköprü Barajı, Ölü Canlar Gölü, Adala Volkanik Kanyon, UNESCO Global Geo Park, Gökeyüp mahallesinde çömlek yapımının da bulunduğunu hatırlatan Abit Arslan,”Tarihi, kültürü, doğal güzellikleri görmek isteyenler mutlaka bölgemize gelsinler. İlk insanın ayak izleri de bu bölge görülmeyi ziyaret edilmeyi bekliyor.”dedi

Doğa iç içe olan tesislerinin hem şehrin stresinden bir nebze olsa uzaklaşmak isteyenlerin hem de her türlü organizasyonu yapacakları hizmetinde olduğunu belirten Abit Arslan, ’’tatil köyünde düğün etkinliklerinin yanı sıra diğer tüm özel program ve etkinliklerde ev sahipliği yapacak. Spor kulüplerimiz içinde oldukça elverişli bir kamp alanı olan tatil köyümüzde tüm svil toplum kuruluşlarımız derneklerimiz diledikleri organizasyonları gerçekleştirebilecekler. Bu haberi anlaşılır keşilde düzenlermisin ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum