Hakan Dereli Kayınbaba Oldu

Hakan Dereli Kayınbaba Oldu
KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın sevilen iş insanı, Ak Parti Kahramanmaraş İl başkan Yardımcısı Hakan Dereli Kızı İrem Dereli'yi Mehmet Altunbaş'ın oğlu Tayyip Erdoğan Altunbaş ile evlendirerek kayınbaba oldu.

Ak Parti il ve İlçe Yönetimleri Hakan Dereli yalınız bırakmadı.

Hakan Dereli Kayınbaba Oldu

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın sevilen iş insanı, Ak Parti Kahramanmaraş İl başkan Yardımcısı Hakan Dereli Kızı İrem Dereli'yi Mehmet Altunbaş'ın oğlu Tayyip Erdoğan Altunbaş ile evlendirerek kayınbaba oldu.

dereli-dugun.jpg

Fuar alanında ki düğüne gelenleri karşılamak üzere Gülten -Hakan Dereli, ile dünürleri Gül, - Mehmet Altunbaş misafirlerini kapıda karşılayarak içeri aldı.

Ak Parti Ağırlığı Görüldü !
Düğün törenine , Dereli ve Altunbaş ailesi yayında Ak Parti il ve ilçe yönetimleri ile Ak Parti ve Tayyip Sevdalıları dostları katıldı.

dereli-dugun2.jpg

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Depgici , Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ilk kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, Ak Parti Onikişubat ilçe Başkanı Mücahit Doğan , Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Çakar, Büyükşehir Belediye Meclis başkan vekili Mehmet Beşen, şehirde görev yapan basın mensupları ile Ak Parti il ilçe yönetimleri ve yüzlerce davetli katıldı.

kayinbaba.jpg

Dost Masası : Gazeteci Bekir Doğan, Akif Çaylıoğlu, Mehmet Kuruçay, Selahattin Okay, Lütfi Bilir, Abdulhakim Eren, düğünde hoş sohbet bir arada , Yeni Kayın Baba Hakan Dereli yalınız bırakmadı.
Basın Mensupları, Siyasiler ve çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu düğünde nikahı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel kıydı.

Gülten ve Hakan Dereli ile yeni dünürleri Gül - Mehmet Altunbaş ile Hakan Dereli kızı İrem, Mehmet Altunbaş'ın oğlu Tayyip Erdoğan Altunbaş salonda yerini alınca nikah törenine geçildi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Depgici, ak Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, MÜSİAD Başkanı Şerefettin Özkan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Çakar, önceki dönem belediye Başkanı Necati Okay, yakınlarının nikah şahidi olması ile nikah törenine geçildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel; " Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , üç en az çocuk meselesini hatırlatarak, yeni çekirdek ailemizi tebrik ediyorum, şahitlerin şahadeti ile kanun bana verdiği yetki ile Erem, Tayyip Erdoğan Altunbaş karı koca ilan ediyorum," dedi.

Gençlerin oynaması ve Takı Merasimi ile düğün sona erdi.

Gelin kız arkadaşları, Damadın Erkek Arkadaşları gönüllerince eğlenerek düğünde renkli görüntüler çizdiler..

Kahramanmaraş Gazetesi olarak bizde yeni evlenen çiftçi ve Dereli ile Altunbaş ailesine mutluluklar diliyoruz..

Haber : Sena Nur Demir, www.kahramanmarasgazetesi.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.