VALİ COŞKUN’DAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZE ZİYARET

VALİ COŞKUN’DAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZE ZİYARET
VALİ COŞKUN’DAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZE ZİYARETKahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Şehid Bülent Küçükçolak’ın ailesi ile Gazi Mehmet Gökkız ve Kıbrıs Gazisi Cem Çalış ve kıymetli ailelerine ziyaretlerde...

VALİ COŞKUN’DAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZE ZİYARET

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Şehid Bülent Küçükçolak’ın ailesi ile Gazi Mehmet Gökkız ve Kıbrıs Gazisi Cem Çalış ve kıymetli ailelerine ziyaretlerde bulundu.

Şehit aileleri ve gaziler ile bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, “Vatan ve bayrak bizim için kutsaldır. Bu emanete sahip çıkmak için feda-i can eden şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz, bizlere en değerli emanetlerdir. Bu emanetlere sahip çıkmak asli görevimizdir. Vatan için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum.” dedi.

Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ise ziyaret vesilesiyle duydukları memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyaretleri dolayısıyla Vali Coşkun’a teşekkür ettiler.

Vali Ömer Faruk Coşkun’a ziyaretleri esnasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.