KAHRAMANMARAŞ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ CEMİL BOZ’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

KAHRAMANMARAŞ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ CEMİL BOZ’DAN GAZETEMİZE ZİYARET
KAHRAMANMARAŞ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ CEMİL BOZ’DAN GAZETEMİZE ZİYARETKahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Şube Müdürü Mustafa Arguz ile birlikte Kahramanmaraş Gazetesi ve www.kahramanmarasgazetesi.com.tr...

KAHRAMANMARAŞ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ CEMİL BOZ’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Şube Müdürü Mustafa Arguz ile birlikte Kahramanmaraş Gazetesi ve www.kahramanmarasgazetesi.com.tr  internet haber sitesine bir nezaket ziyaretinde bulundu.

     Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Bekir Doğan, Genel Yayın Koordnatörü  Niyazi Kara tarafından karşılanan İl Müdürü Cemil Boz, Gençlik eve Spor İl Müdürlüğü’nün yapmış olduğu hizmetlerden  bahsetti.

     Onikişubat stadyumun çürük olması sebebi ile : Maraton tribününün  yıkılarak, yerine çelik ve sökülüp takılan cinsinden bir tribün yapımı için ihale yapıldığını  kısa zaman da yıkılarak yapılacağını söyledi.

     Kahramanmaraşspor’un en büyük sıkıntısı olan stadyum sorununda  çözüleceğini söyledi.

     Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz: “Geçtiğimiz günlerde Bakanımız Kahramanmaraş’a geldi. İlimize stad yapılacağı müjdesini verdi. Bu konuda hem Bakanımız, Hemde Milletvekillerimiz Kahramanmaraşsporumuzun stad sorununu çözmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kahramanmaraş Tesisleşme yolunda bir çok ilden önde. İlimizde, bazı spor  dallarında çok ciddi  başarılar elde ediyoruz. Gençlerimize yönelik cci çalışmalarımız oluyor. İnşallah 2022 yılında da çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.