Spor tesisine ihtiyacımız var

Spor tesisine ihtiyacımız var
Sefer Aycan Kahramanmaraş ve Spor Tesisleri İhtiyacı. Arena stadyumu ve sosyal donatılarına acilen başlanmalıdır," dedi.

MHP önceki dönem Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan

Spor tesisine ihtiyacımız var

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Sefer Aycan Kahramanmaraş ve Spor Tesisleri İhtiyacı. Arena stadyumu ve sosyal donatılarına acilen başlanmalıdır," dedi.

MHP önceki dönem Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan Kahramanmaraş'in her şeye ihtiyacı var. Depremden öncede ihtiyaçları vardı, depremle ihtiyaçları daha da arttı. Kahramanmaraş'in her türlü spor tesisine ihtiyacı vardır.

Stadyuma ihtiyacı deprem öncesi vardı, depremden sonra daha da arttı. Su sporları için olimpik yüzme havuzuna ihtiyacı vardır. Kapalı spor salonuna ihtiyacı vardır. Gençlerin spor yapması için semtlerde spor alanlarına ihtiyacı vardır. Kahramanmaraş'linin ihtiyaçları acilen karşılanmalıdır." dır diyerek sosyal medya da paylaşım yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 5 yıl önce yapmayı planladığı Arena resmini paylaşan Sefer Aycan : " Deprem de olsa spor ve sağlıklı yaşam için bu gibi yerlere ihtiyacımız var," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.