JANDARMA TRAFİK TİMLERİ KAHVEHANELERDE TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ

JANDARMA TRAFİK TİMLERİ KAHVEHANELERDE TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ
JANDARMA TRAFİK TİMLERİ KAHVEHANELERDE TRAFİK EĞİTİMİ VERDİKahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı trafik timlerince, Elbistan- Nurhak ve Ekinözü ilçelerindeki kahvehanelerde vatandaşlar trafik eğitimi verdi.Konu  Hakkında...

JANDARMA TRAFİK TİMLERİ KAHVEHANELERDE TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı trafik timlerince, Elbistan- Nurhak ve Ekinözü ilçelerindeki kahvehanelerde vatandaşlar trafik eğitimi verdi.

Konu  Hakkında bir açıklama Yapan Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı şunları açıkladı; “Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı trafik timlerince, Elbistan- Nurhak ve Ekinözü ilçelerinde,  trafik kazalarının önlenmesi maksadıyla kahvehanelerde bulunan vatandaşlara hız kurallarına riayet, emniyet kemerinin önemi, seyir halinde iken cep telefonu kullanılmaması, traktörlerde rops demiri ve sarı çakar lamba, römorklarda ise reflektör kullanılması konuları başta olmak üzere kazalara karşı alınacak tedbirler konusunda ve güvenli trafik için yapılması gerekenler hususunda bilgilendirme yapılmıştır. Jandarma Trafik Timlerince faaliyette vatandaşlara trafik kuralları konusunda el broşürü dağıtılmıştır.

Jandarma Trafik Timlerince kış mevsiminin başlamasıyla birlikte vatandaşların toplu olarak bulunduğu yerlerde trafik eğitimlerinin önümüzdeki dönemde de devam edeceği bilgisi verilmiştir.

 Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.