İYİ PARTİ BASIN MENSUPLARINA İFTAR VERDİ

İYİ PARTİ BASIN MENSUPLARINA İFTAR VERDİ
İYİ PARTİ BASIN MENSUPLARINA İFTAR VERDİ  İyi Parti  İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, basın mensupları için organize edilen  iftar yemeği  programına  katılan basın mensplarına katılımlarından dolayı...

İYİ PARTİ BASIN MENSUPLARINA İFTAR VERDİ

  İyi Parti  İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, basın mensupları için organize edilen  iftar yemeği  programına  katılan basın mensplarına katılımlarından dolayı çok teşekkür etti. Çabukel; “Sizlerin ramazan ayında bizleri bu güzel programda yalnız bırakmaması birlik beraberlik açısından son derece kıymetli ve önemliydi” dedi.

Çabukel; “Basınımızın içten sordukları sorulara verdiğimiz cevaplar iktidar yolundaki kararlılığımızı bir kez daha ön plana çıkardı. İYİ Partimizin kamuoyu araştırma şirketleri tarafından periyodik olarak yukarı doğru nasıl çıktığımızı ve bu çıkışımızla ilgili bilgiler verdik.

Son donemde İl ve İçe Yönetiminde bulunan arkadaşlarımızla beraber sahada sürekli çalışmalar yapıyoruz. Diğer yandan bir çok etkinlik yapıyoruz ve etkinliklerimizin artarak devam ediyor.    

 Çabukel;”Davetimizin sıcak ve samimi bir ortamda geçmesi bizler için çok önemliydi ve daha iyisini yapmak için sürekli çalıştığımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Çok değerli Basın mensuplarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çabukel; “Samimi geçen bu organizasyonda emeği geçen Sosyal Medya Başkanımız Hamdi Atlamaya, Kadın Politikaları Başkanımız Ayla Çiftçi’ye, Teşkilat Başkanımız Süleyman Tekerek‘e  teşekkür ediyorum. Yine bu güzel akşamda katılım sağlayan ve il başkan yardımcılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Daha güzel günlerde ,organizasyonlarda görüşmek   üzere” diyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.