Helalleşmek !

Helalleşmek !

    Helallik diliyorum diyerek : Helalleşme olmaz ! olamaz , mümkün de değil..

    Örnek : Devletin malını çaldık , yedik , 83 Milyon hakkı  bize geçti.. hepsi ile helalleşmek gerek bu sizce mümkün mü ?

    Türkiye de her gün nerede ise 500-600 kişi ölüyor.. bir günde helalleşemediğimiz sayı bu olacaktır..

    Aradan 10 yıl geçti ise : 10 binlerce kişi ebedi aleme intikal etmiştir, hangisini bulup helalleşeceğiz.. hangisinin çocuğuna hakkınızı helal ediniz diyeceğiz..

     Mahalline inelim: Birkaç yıl önce , bize borçlu olan biri öldü.. bende borcunu ödemeden gitti demiştim.. oğlu yanıma geldi, Babamızın borcu varmış ödeyelim diye..

     Bende : Ben hakkımı helal ederim, ediyorum da diğer alacaklılar var siz onu bulun dedim.. sonra öğrendim, biri ölmüş.. yani o genç babasının borcunu ödeyerek o adamla helalleşemedi.. olay bu kadar basit..

     CHP kurulduğu günden bugüne kadar olan haklar , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilgilendirmez.. günahı da sevabı da kendinden öncekiler ait..

     Deniz Baykal , sağlık durumu çok iyi değil bilemiyorum , gidip helalleşe bilir mi ?, sayın genel başkanım hakkınızı helal ediniz ben yanlış yaptım diyerek özür dileye bilir mi ?

     Göreve geldiği günden bu güne kadar : PKK terör örgütü diyemediği gibi, HDP ile ortak çalıştı , şehit yakınlarını üzdü, Diyarbakır annelerini her gün ağlattı.. bunlardan bir çoğu ahrette intikal etti.. Hangisini bulup da helalleşecek ? FETÖ yanında yer alan onlara sürekli destek veren, kontrollü darbe diyen kılıçdaroğlu şehitlerle helalleşe bilecek mi ?

     CHP’li belediyelerde işçi  çıkarma olmayacak, işçilerin hakkını ben savunacağım dedi.. CHP’li belediyelerden 10 binlerce kişi işinden aşından ekmeğinden oldu.. kimi belediye önünde sesini duyurmaya çalışırken ölüp gitti.. Bunların hangisini bulup da helallik dileyecek.. ? helalleşmek kolay mı sanıyorsunuz ?

      ABD , üst akıl toplum mühendisliği ; Sağ görüşlü adaylarla seçime gir kazan dediler, Ankara İstanbul, Antalya ve daha bir çok yerde bunu yaparak mahalli seçimlerde zafer kazanan CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu , şimdi ise sağ seçmenin beğenisini kazanmak bir kere daha onları aldatmak için : Türkiye de helalleşme turunu çıkıyor..

      Hedefinde : Hac ve umre de var..

      Çok değil bir süre önce : Helallik dilemesi ile dalga geçen dini değerleri ayaklar altına alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu milletimizi balık hafızalı sanıyor..!

      Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : “ Hakkınızı helal ediniz, sizlerden helallik istiyorum ,”dediği zaman CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanına olmadık hakaretleri ederek, açılan davalarda tazminatta mahkum olmuştu..

      Helalleşme ve dini duygularla dalga geçmişti.. öyle ya bizim millet bunu unutur..

      Şimdi o Kemal Kılıçdaroğlu : “ Helalleşme Turuna çıkıyor,”

      MHP Lideri Devlet Bahçeli: “ Kılıçdaroğlu biletini tek yönlü al, güle güle git dönüşün olmasın” derken , Kemal Kılıçdaroğlu , balık hafızalı sağ seçmenin oyunu almak için yollara düşüyor.. yine bir toplum mühendisliği ve algı operasyonu görüyoruz..

     Öyle ya : Eli kolu bağlı , sağ düşünceli kişilerle belediye başkanlıklarının kazandı, şimdi ise milletvekilliği, Cumhurbaşkanlığını kazanmanın hesabını yapıyor..

     Tabi burada ben Kemal Kılıçdaroğlu eleştirilmiyorum veya yanlış yapıyorsun demiyorum, ancak benim söylediğim şu : bunu yöneten akıl iyi yönetiyor.. elbette Kılıçdaroğlu seçimi kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

     Ankara – İstanbul arasında yürüdüğü günden bu güne sürekli Kemal Kılıçdaroğlu gündem de basın gündeminde sosyal medyanın gündeminde ortaya yalan bir laf atıyor iktidar partisi günlerce onu konuşuyor..

     Türkiye’nin en büyük barajını açıyoruz dünyada sayılı barajlardan biri , aynı saatte Kemal Kılıçdaroğlu : Türkiye şikayet ettiği mektubunu büyük elçilere gönderiyor.. Baraj ,mektubun gölgesinde kalıyor..

     Türkiye İhracatı – İthalatı denk gelmeye çok yakın belki de yıl başına kadar gelecek, milli savunma sanayinde yüzde 80 üzerine çıktı.. Bugün ABD veya Rüsya bile milli savunma sanayilerinde yüzde 95 yukarı çıkamadılar çıkması da mümkün görülmüyor çünkü her madde ellerinde değil.. dışardan ham madde veya mamül madde almak zorunda..

     Türkiye yüzde 90 olduğu gün dünyada 3. Ülke olacak buna doğru hızla gidiyoruz, CHP üst akılı Kemal Kılıçdoaroğlu : Türkiye de helalleşme turuna çıkarıyor, eh bunu da bizim balık hafızalı insanlarımız her halde alkışlar diyorum..

     Bizden söylemesi.. yorum sizin

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi