"Vatandaşımızın yanındayız "

"Vatandaşımızın yanındayız "
Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan"Vatandaşımızın yanındayız "BEKİR DOĞANANDIRIN / Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesinde Belediye Başkanı Ahmet Doğan, esnafın ve vatandaşın yanında olduğunu belirterek; " Makam da oturma...

Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan
"Vatandaşımızın yanındayız "
BEKİR DOĞAN
ANDIRIN / Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesinde Belediye Başkanı Ahmet Doğan, esnafın ve vatandaşın yanında olduğunu belirterek; " Makam da oturma yerine sürekli halkımızla iç içeyim onların yanındayım," dedi.
Başkan Ahmet Doğan: Yaklaşan Kurban Bayramı sebebi ile ve Okulların Kapanması Yayla Turizm başlaması ile Andırın ilçesinin Nüfusu 100 bin üzerine çıktığı gibi Kurban Bayramında halkımızın Bayramı huzur içinde geçirmesi için belediye olarak hazırlıkları yaptıklarını söyledi.
Doğası, serin havası, soğuk suyu ile Kahramanmaraş'ın yayla ilçesi Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, " Bayram öncesi esnafımızı ziyaret ediyoruz, onları dinliyoruz, Kurban Bayramı hazırlıklarımızı yaptık, daha güzel ne yapa bilizi halkımızla konuşuyoruz, onları dinliyoruz, Kurban Bayramında herkesi Andırın yaylamıza davet ediyorum," dedi.
Önceki gün çarşı Pazar gezerek , esnaf dinleyen, yayla turizmi için ilçemle gelenlerle sohbet eden başkan Ahmet Doğan, " Herkese hayırlı Bayramlar diliyorum," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.