VALİ VE AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ’NDEN, SERALARI KARDAN ZARAR GÖRENLERE ZİYARET

VALİ  VE AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ’NDEN, SERALARI KARDAN ZARAR GÖRENLERE ZİYARET
VALİ  VE AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ’NDEN,  SERALARI KARDAN ZARAR GÖRENLERE ZİYARETKahramanmaraş Valisi  Ömer Faruk Coşkun, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Milletvekilleri...

VALİ  VE AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ’NDEN,  SERALARI KARDAN ZARAR GÖRENLERE ZİYARET

Kahramanmaraş Valisi  Ömer Faruk Coşkun, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal  Belediye Başkanları, ilgili kurum müdürleri, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, sektör temsilcileri Türkoğlu İlçesi’nde  kardan zarar gören seraların işletmecileriyle bir araya geldiler.

Türkoğlu İlçesi’ne bağlı Kadıoğlu Çiftliği Mahallesin'deki  vatandaşlarla bira raya gelindi. Sera işletmecileri ziyaret edilerek toplantı düzenlendi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, TBMM Grup Başkanvekili  Ünal ve beraberindeki heyet, çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileterek çiftçilerin sorunlarını dinlediler.

Yapılan toplantıda konuşan Kahrmanmaraş  Valisi Ömer Faruk Coşkun, “Geçtiğimiz günlerde yağan kar nedeniyle ilimiz genelinde ve Türkoğlu İlçemizde tarım sektöründe ciddi hasarlar meydana geldi. İlgili kuruluşlarımız  meydana gelen hasarlara yönelik tespitlerini yaptılar. Bunun dışında hayvancılık yapan vatandaşlarımızın da çatı çökmelerinden kaynaklı ahır ve ağıllarında çeşitli zararlar meydana geldi.  İnşallah Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Mahir Ünal İle milletvekillerimizle ve diğer ilgili tüm kurumlarımızla birlikte bu zararların en azından bir kısmının karşılanması hususunda elimizden geldiğince gayret göstereceğiz dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal ise; “Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşımıza Yoğun kar yağışı oldu. By yoğun kar yağışı  nedeniyle seraları zarar gören Kadıoğlu  Çiftliği Mahallesin’deki vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledik. İnşallah kısa süre içerisinde bölgemize ve çiftçilerimize gereken desteğin verilmesi için konunun takipçisiyiz. Devletimiz burada gereken tespitler yapıldı. İnşallah elimizden geleni yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.