ŞEVKET DOĞAN EBEDİYETE UĞURLANDI

ŞEVKET DOĞAN EBEDİYETE UĞURLANDI
ŞEVKET DOĞAN EBEDİYETE UĞURLANDIDevlet Eski Bakanı Ali Doğan’ın ağabeyi 87 Yaşındaki Şevket Doğan, Bu gün Ulucami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezalığı’nda toprağa verildi.Merhum...

ŞEVKET DOĞAN EBEDİYETE UĞURLANDI

Devlet Eski Bakanı Ali Doğan’ın ağabeyi 87 Yaşındaki Şevket Doğan, Bu gün Ulucami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezalığı’nda toprağa verildi.

Merhum Hartlaplı Ahmet Doğan’ın oğlu, Merhum Mehmet Doğan ve  Merhum Mustafa Doğan’ın kardeşi, Eski Devlet Bakanı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Doğan, Necati Doğan ve Durdu Doğan’ın abileri, Murat Doğan’ın babası Orhan Bolat, Mehmet Karadurna ve Sedat Çaylı’nın kayınbabası, Harun Bolat ve Burak Bolat’ ın dedesi  87 yaşındaki Şevket Doğan bu gün Ulucami’de öğle namazının ardından kılınan Cenaze namazından sonra Şeyhadil Mezarlığı 2. Kısım’da defnedildi.

Ulucami’deki Cenaze namazına, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Eski Devlet Bakanı Ali Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 18, 20 ve 21. Dönem Adana Milletvekili Mehmet Ali Bilici, Ak Parti il Başkanı Fırat Görgel, CHP İl Başkanı Esat Şengül, İyi Parti il Başkanı Ahmet Çabukel, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Niyazi Kara, KGK Kahramanmaraş Temsilcisi Bekir Doğan, İşadamları, sivil toplum Kuruluşları Temsilcileri  katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Devlet Bakanlığı ve 20 ve 21. dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği görevinde bulunan Ali Doğan’a ve Şevket Doğan’ın ailesine baş sağlığı dileklerini iletti.

Başkan Güngör, “Devlet Bakanlığı ve milletvekilliği görevinde bulunmuş Ali Doğan’ın ağabeyi Şevket Doğan’ı son yolculuğuna uğurladık. Merhuma Allah’tan rahmet, Doğan ailesine ve yakınlarına da başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Eski Devlet Bakanı Ali Doğan ve ağabeyi  Şevket Doğan’ın yakınları defin sonrasında, Arsan Center’de taziyeleri kabul ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.