SEVİLİR; “MESLEK ODAMIZI BİRLİKTE YÖNETELİM”

SEVİLİR; “MESLEK ODAMIZI BİRLİKTE YÖNETELİM”
SEVİLİR; “MESLEK ODAMIZI BİRLİKTE YÖNETELİM”Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkan Adayı Murat Sevilir, Terzi ve Konfeksiyoncularla Akdo’da yemekte bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Sevilir, Başkan...

SEVİLİR; “MESLEK ODAMIZI BİRLİKTE YÖNETELİM”

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkan Adayı Murat Sevilir, Terzi ve Konfeksiyoncularla Akdo’da yemekte bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Sevilir, Başkan Adayı olarak çıktığımız bu yolda rabbim bizlere hayırlı hizmetler  yapmayı nasip eylesin  inşallah. Ben Meslek odamızı sizlerle  birlikte yönetmek istiyorum” dedi.

Seçilmesi halinde yapacaklarından bahseden Sevilmiş şunları belirtti; “Kurumsal wep sitesi ve iletişim ağı kuracağız. Müşterilerin gelişen ve değişen ihtiyaç taleplerini en hızlı ve etkin  bir şekilde  çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Bu çalışma ile odamızdan talepte bulunan müşterilerimizle ilgili sektörde çalışan  üyelerimiz arasında iletişim sağlanacaktır. Şehrimizde her  yıl uluslar arası tekstil ve  kumaş fuarı düzenlenecektir” dedi

Sevilir; “Türkiye’nin  farklı  ticaret merkezlerinde açılan veya odamız tarafından oluşturulan fuarlar gerçekleştireceğiz.  Şehrimizde Kumaş Toptancılar Sitesi inşa ederek, sektörel pazarın Kahramanmaraş’ta oluşmasını sağlayacağız. Oda üyelerimizin misafirlerini ağırlayabileceği, ticari görüşmelerin  gerçekleştirileceği  bir  sosyal  tesis inşaa edeceğiz.

Kahramanmaraş’ın en kapsamlı satış ve indirim günlerini 1 yıl içerisinde 2 kez olmak üzere düzenleyeceğiz. Tüm üyelerimizin katılımları ve meslek kollarımızın desteği ile imalatı üye işyerimiz tarafından gerçekleştirilen ürünlerimiz pazara çıkarılacaktır. Odamıza bağlı sektör kollarını bir araya getirerek üretici ve satıcı arasında köprü kurmayı hedeflemekteyiz. Dışa bağımlılığı minimuma indirerek  pazarımızı güçlendireceğiz.Üyelerimiz bölgesel, ulusal ve uluslararası pazarda söz sahibi olacaktır. Çeşitli kurum  ve ilgili sektörlerde anlaşma sağlayarak. Üyelerimizin faydalanabileceği gıda, eğitim sağlık, spor, konaklama ve bir çok alanda geçerli indirim kartları hayata geçirilecektir. Oda üyelerimizin avantajna  yönelik her çalışma yapılacaktır. Tüm Oda üyelerimize proje hazırlama ve  takip etme süreç eğitimleri verilecektir. Kalkınma Ajansları, Bakanlıklar ve ilgili fon kaynakların desteği ile oda bünyesinde esnafımıza yönelik yurt içi ve yurt dışı teknik destek gezileri gerçekleştirilecektir. Şehrimizin el sanatlarını tanıtmak  ve Pazar oluşturmak için oda üyelerimiz ile tanıtım ve satış faaliyetleri yapılacaktır. Geleneksel esnaflık Kültürünü güncel tutmak için çalışmalar sürdüreceğiz” dedi.

Sevilir; “ Mesleğe ömrünü adamış yaşanmışlıkları ve tecrübesi ile yeni nesil gençlere örnek olacak ustalarımıza saygı sohbetleri yapacağız.  Oda yönetimi ve üyelerimizin arasındaki en büyük en güncel sorunlardan birisi olan iletişim problemini  giderecek, oda üyelerimizin aidiyet duygularını artıracak sosyal ve kültürel aktiviteler gerçekleştireceğiz. Odamız bünyesinde eğitim bandı kurularak Kalifiyeli personel sorununu ortadan kaldıracağız” dedi.

Gelen Terzi ve Konfeksiyonculardan kendisine destek isteyen Sevilir, kazandığımız takdirde sizlerle hep beraber meslek odamızı yönetmek istiyoruz. Bana vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.