ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ FURKAN GÖK, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ FURKAN GÖK, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI
ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ FURKAN GÖK, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDIPençe-Kilit Harekatı esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi nüfusuna kayıtlı P.Uzm.Çvş.Furkan...

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ FURKAN GÖK, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI

Pençe-Kilit Harekatı esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi nüfusuna kayıtlı P.Uzm.Çvş.Furkan Gök, tekbirlerle ebediyete uğurlandı.

Şehidimiz için ilk olarak havaalanında karşılama daha sonra ise Onikişubat ilçesi Hasancıklı Mahallemizdeki baba ocağında cenaze töreni düzenlendi.

Törene, şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Defin sonrası şehidimizin fotoğrafı ve tabutu üzerine sarılı olan Türk Bayrağı, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından şehidimizin ailesine teslim edildi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci aracılığıyla cep telefonundan görüşerek şehidimizin babasına taziyelerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.