ŞALVAR GÜREŞİ DÜNYA ŞAMPİYONASI KAHRAMANMARAŞ’TA DÜZENLENDİ

ŞALVAR GÜREŞİ DÜNYA ŞAMPİYONASI KAHRAMANMARAŞ’TA DÜZENLENDİ
ŞALVAR GÜREŞİ DÜNYA ŞAMPİYONASI KAHRAMANMARAŞ’TA DÜZENLENDİKahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümü ve 12 Şubat Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde, Şalvar Güreşi Dünya...

ŞALVAR GÜREŞİ DÜNYA ŞAMPİYONASI KAHRAMANMARAŞ’TA DÜZENLENDİ

Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümü ve 12 Şubat Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde, Şalvar Güreşi Dünya Şampiyonası düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Dünya Etnospor Konfederasyonu, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde organize edilen şampiyonada,40 ülkeden 400’e yakın sporcu mücadele etti.

12 Şubat Kurtuluş Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, TBMM Grup Başkanvekili ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Mahir Ünal, İçişleri Komisyon Başkanı, Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Celalettin Güvenç, Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, Garnizon Komutanı Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Hakan Kazancı, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu,  Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Güreş Camiasının önemli isimleri ve Kahramanmaraşlılar katıldı.

Şampiyonada Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Hakan Kazancı ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, dereceye giren sporcuları tebrik edip ödül ve madalyalarını takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.