Mevlid Kandilinizi Tebrik Ederim

Mevlid Kandilinizi Tebrik Ederim
Hafta sonları Kahvaltı da başlatan Efendioğlu Yönetim Kurulu üyesi Hacı Ahmet Demirbanka ," Mevlit Kandilinizi tebrik ederim " dedi.

Efendioğlu Yönetim Kurulu üyesi Hacı Ahmet Demirbanka

Mevlid Kandilinizi Tebrik Ederim !

GÜLAY DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ- Efendioğlu Yönetim Kurulu üyesi Hacı Ahmet Demirbanka “Bu gece idrak ettiğimiz Leyle-i Mevlid’in ülkemiz, milletimiz ve cümle Ümmet-i Muhammed için hayırlara vesile olmasını, manevi bir uyanışa, yeni bir dirilişe kapı aralamasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Efendioğlu Yönetim Kurulu üyesi Hacı Ahmet Demirbanka : Rabbime, bizleri sağlık ve afiyet içinde bir Veladet-i Nebi'ye daha ulaştırdığı için sonsuz hamd ediyorum.

14 Eylül 2024 Cumartesini 15 Eylül Pazara bağlayan gece : bu gece Bu ‘ İman ve İstikamet’ teması altında icra edilecek Mevlid-i Nebi , Mevlid Kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Hazreti Peygamberi, ehlibeytini, ashabını bir kez daha salat ve selam ile yad ediyor, Rabbim’den hepimizi onun şefaatine nail eylemişini, ruzi mahşerde sancağı altında gölgelenenlerden olmasını niyaz ediyor. Rabbim, bu mübarek geceyi hakkıyla, layıkıyla, manası ve ehemmiyetine uygun bir şekilde idrak etmeyi bizlere nasip eylesin. Mevla, bizi Hazreti Nebi’nin kutlu yolundan ayırmasın. " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.