Fuar Geceleri Bir Başka Güzel

Fuar Geceleri Bir Başka Güzel
Kahramanmaraş 'ta açılan Fuar 20 yıl sonra Maraşlıları eski günlere dönderdi o eski günlerdeki gibi bir arada konserler izleniyor

Fuar Geceleri Bir Başka Güzel

GÜLAY DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / 12 Eylül 1980 Darbesi sonrasında DSİ Bölge Müdürü İsa Kalkan , DSİ imkanları ile Adana yolu ile Gaziantep yolu arasına Fuar planlamasını yaparak açılışını 1981 yılında yapmıştı..

Kahramanmaraş Tarım Sanayi ve El Sanatları Fuarı olarak uzun yıllar Kahramanmaraş fuar hizmeti veren Fuar alanı bugün bir avuç kalsada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel talimatı ile 20 yıl sonra yeniden açılması ile dün akşam Kahramanmaraşlılar fuar alanına sel gibi aktı.

Kahramanmaraşlılar Belediye Başkanı Fırat Görgel teşekkür ederek : Fuarın genişleyerek önce mahalli, sonra bölgesel ve Türkiye geneli bir fuar olduktan sonra Uluslararası bir fuar olarak açılmasını ve bir yıl içinde en az bir ilk baharda , bir Ağustos ayında, bir Ekim ayında çeşitli isimlerle fuar açılmasını arzu ediyoruz.

Sanayi gelişmesi, ekonomini canlanması Kahramanmaraş'ta açılacak olan Fuar etkinlikleri ile mümkün işte dün akşam açılış sonrası bunu hep beraber gördük ve yaşadık 20 yıl önceki veya 43 yıl önceki açıldığı gibi değil gelişerek dünya fuarı olmalıyız," dediler,,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.