Elbistan Şehidine Ağladı !

Elbistan Şehidine Ağladı !
Elbistan Şehidine Ağladı ! BEKİR DOĞAN ELBİSTAN / Kuzey Irak da Şehit düşen Sözleşmeli Er Hasan Taş, memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde dua ve göz yaşları ile toprağa verildi. Ekinözü ilçesi...

Elbistan Şehidine Ağladı ! 

BEKİR DOĞAN 

ELBİSTAN / Kuzey Irak da Şehit düşen Sözleşmeli Er Hasan Taş, memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde dua ve göz yaşları ile toprağa verildi. 

Ekinözü ilçesi Kültür - Alıçlı, Türkmenler mahallesinden Mehum Paşa Hasan Taş torunu, olup Elbistan da oturan Şehit Hasan Taş, Son Yolculuğuna Uğurlandı 

Cenaze törenine: Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Milletvekili Ömer Oruç Bilal Depgici, Mevlüt Kurt, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tugay komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu başta olmak üzere Kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Pençe – Şimşek Harekâtı bölgesinde şehit düşen Piyade Söz. Er Hasan Taş’ın Elbistan’da düzenlenen cenaze törenine katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi. 

Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş’ın Elbistan’da  cenaze namazı  Hocazade Camii’nde kılındı. Cenaze Namazı sonrası Şehit babası Ahmet Taş Vali Ömer Faruk Coşkun, , 2. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Milletvekili Ömer Oruç Bilal Depgici,  Mevlüt Kurt, , Elbistan ilçe belediye başkanı Mehmet Gürbüz , ilçe kaymakamları, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu başkanları Taş ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. 

Kılınan cenaze namazının ardından şehit Hasan Taş, Hocazade Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Milletimizin Başı Sağ Olsun 

Cenaze töreninde şehit ailesinin yanında olan ve acılarını paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Pençe – Şimşek Harekâtı bölgesinde şehit düşen Hasan Taş kardeşimizi son yolculuğuna uğurladık. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.