Zafer Yaşar Yapı Fuarına Katıldı

Zafer Yaşar Yapı Fuarına Katıldı
İzomir Zafer Yaşar da katıldığı ICA Events tarafından düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bugün 46. kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Başladı

ICA Events tarafından düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bugün 46. kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Kahramanmaraş'tan İzomir yönetim kurulu başkanı Zafer Yaşar da katıldığı fuar büyük ilgi görüyor..

Dünyadaki beş büyük yapı fuarından biri olan ve yeni iş birliklerinin kurulmasında büyük role sahip,bölgenin en güçlü iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 700 milyon Euro’luk iş hacmi hedefiyle düzenleniyor. Fuarın ilk gününde sektörde dijitalleşmeye vurgu yapıldı.

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratmayı hedefleyen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bugün TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. Her yıl düzenlediği “VIP Alım Heyeti Programı” ile bu yıl 70’ten fazla ülkeden 400’ün üzerinde yabancı satın almacıya dört gün boyunca ev sahipliği yapacak fuara 10.000’den fazla uluslararası profesyonel alıcı ve 55 bin ziyaretçi bekleniyor.

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, “Türk yapı sektörünün en uzun süredir düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul bugün 46. kez kapılarını açtı. Çok heyecanlı ve gururluyuz. 700 milyon Euro’luk iş hacmi hedefiyle düzenlediğimiz fuarın bu yıl da hem ülke ekonomisine hem deinşaat sektörüne yönelikyüzde 4,5-5,0 aralığındabüyüme beklentisine önemli katkılar sunacağına yürekten inanıyoruz. Katılımcılarımıza sunduğumuz benzersiz ihracat olanaklarının yanı sıra yeni iş olanakları, ortaklık ve satın alım fırsatları yaratıyoruz.” şeklinde değerlendirmede bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum