TUSAŞ Ekonomiye Can Katacak!

TUSAŞ Ekonomiye Can Katacak!
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Kır, "TUSAŞ'ın fabrika kurması ve özel sektörden parça alması, Kahramanmaraş'ın sanayi çeşitliliğinin artmasına büyük katkı sağlayacak," dedi.

TUSAŞ Ekonomiye Can Katacak!

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Dizel Servis - Dost Pompa Bosch Diesel yönetim kurulu başkanı ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Kır, "TUSAŞ'ın fabrika kurması ve özel sektörden parça alması, Kahramanmaraş'ın sanayi çeşitliliğinin artmasına büyük katkı sağlayacak," dedi. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ile Küçük Sanayi Sitesi esnafı olarak artık uçak parçaları üreten bir il olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Sadi Kır, "Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'nde, CNC tezgahı olan veya tornacılar arasında yeni makineler kuran herkes, TUSAŞ için üretim yapabilecek. Bu toplantıya ben de katıldım ve gerçekten ilimizdeki Göknur Makine'nin TUSAŞ için parça üretimine başladığını görmek sevindirici," dedi.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi yapı kooperatifinde bir seçim sürecinin olduğunu belirten Kır, "Evet, mevcut yönetim adayı olan Müjde Bayazıt ve ekibinin de yanı sıra, duyduğumuza göre iki yeni aday daha çıkmış durumda. 27 Haziran 2024'te seçim yapılacak. Deprem sonrası krizi başarılı bir şekilde yönettiğini düşündüğümüz Müjde Bayazıt ve ekibinin bu süreci iyi idare ettiğine inanıyorum," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.