TEMSAN KTM 2022’DE

TEMSAN KTM 2022’DE
TEMSAN KTM 2022’DEKüresel ölçekte bir marka konumunu alan Kahramanmaraş merkezli Temsan, KTM 2022 Fuarı’nda ziyaretçi ve katılımcılarla buluşacak. Geçtiğimiz yılki KTM fuarında iklimlendirme sistemlerinin yanı sıra denim...

TEMSAN KTM 2022’DE

Küresel ölçekte bir marka konumunu alan Kahramanmaraş merkezli Temsan, KTM 2022 Fuarı’nda ziyaretçi ve katılımcılarla buluşacak. Geçtiğimiz yılki KTM fuarında iklimlendirme sistemlerinin yanı sıra denim sektörü için geliştirilen ve tasarlanan özel makine ve teknolojileri endüstri temsilcileriyle buluşturan Temsan bu yıl da en yenilikçi makine ve teknolojileriyle katılım sağlayacak.

KTM 2022 Kahramanmaraş Fuarı’na Trützschler Katılımı

Trützschler, Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda iplikhanelerin karlılığını ve verimliliğini artıracak teknolojiler sergilenecek. İplik Eğirme, Dokunmamış Kumaşlar, Yapay Suni Elyaflar ve Tarak Garnitürleriyle endüstrinin önde gelen firmalarından olan Trützschler, bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilecek KTM 2022 Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda önceki yıllarda olduğu gibi katılım sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.