Mevlid Kandilinizi Tebrik Ederim

Mevlid Kandilinizi Tebrik Ederim
Kapzımanlar Odası Başkanı Halit Orhan : “Bu gece idrak ettiğimiz Leyle-i Mevlid kandilini ülkemiz, milletimiz ve cümle Ümmet-i Muhammed için hayırlara vesile olmasını, manevi bir uyanışa, yeni bir dirilişe kapı aralamasını Allah’tan niyaz ediyorum," dedi.

Kapzımanlar Odası Başkanı Halit Orhan

Mevlid Kandilinizi Tebrik Ederim

GÜLAY DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ- Kapzımanlar Odası Başkanı Halit Orhan : “Bu gece idrak ettiğimiz Leyle-i Mevlid kandilini ülkemiz, milletimiz ve cümle Ümmet-i Muhammed için hayırlara vesile olmasını, manevi bir uyanışa, yeni bir dirilişe kapı aralamasını Allah’tan niyaz ediyorum," dedi.

14 Eylül 2024 - 15 Eylül 2025 bağlayan gece olan Mübarek Mevlid Kandilini tebrik eden Halit Orhan : Rabbime, bizleri sağlık ve afiyet içinde bir Veladet-i Nebi'ye daha ulaştırdığı için sonsuz hamd ediyorum. ‘Mevlid kandilimizi dolu dolu yaşamayı akşam camilerde buluşmayı diliyorum..

Sevgili Peygamberimizin , ehlibeytini, ashabını bir kez daha salat ve selam ile yad ediyor, Rabbim’den hepimizi onun şefaatine nail eylemişini, ruzi mahşerde sancağı altında gölgelenenlerden olmasını niyaz ediyor. Rabbim, bu mübarek geceyi hakkıyla, layıkıyla, manası ve ehemmiyetine uygun bir şekilde idrak etmeyi bizlere nasip eylesin. Bu dua ve temennilerle hal esnfımıza , Kahramanmaraş halkına dua ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.