Mevlid Kandili idrak ediliyoruz !

Mevlid Kandili idrak ediliyoruz !
Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı bugün akşam idrak edeceğimiz Mevlid Kandilini tebrik ederek , Rabbim seneye kandillere ulaşmamızı nasip etsin," dedi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı

Mevlid Kandili idrak ediliyoruz !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı bugün akşam idrak edeceğimiz Mevlid Kandilini tebrik ederek , Rabbim seneye kandillere ulaşmamızı nasip etsin," dedi.

İslam aleminin mübarek tarihlerinden olan kandillerden Mevlid Kandili idrak ediliyoruz, bugün 14 Eylül 2024 Cumartesi akşamı camileri dolduracağımızı Mevlid Kandili doya doya yaşayacağımızı söyleyen Başkan Mustafa Narlı : sevdiklerinizin bu anlamlı günün tebrik edin. İbadet ve dualarla geçen kandilde rabbinize yakın olun mutlu olun huzurlu olun,"

Mevlid Kandili Rebiyülevvel ayının 12.gecesi Mevlid Kandili olarak idrak ediliyoruz, sevgili peygamberimiz Hazreti Muhammed'in doğum gecesi olan Mevlid Kandili ibaetlerle geçirilirin, geceye önem verin, aileniz başta olmak üzere yakınlarınızı sevindirin Önemli günü kutlamak için kendinizin sevindiği gibi etrafınızı sevindirin," dedi.

Narlı : Bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun, Allah dualarını kabul etsin," diye sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.