MAKİNE VE TEKNOLOJİLER ZİYARETÇİ BEĞENİSİNE SUNULACAK

MAKİNE VE TEKNOLOJİLER ZİYARETÇİ BEĞENİSİNE SUNULACAK
MAKİNE VE TEKNOLOJİLER ZİYARETÇİ BEĞENİSİNE SUNULACAKÜrün gamında Pasha ram makinesi, E-Compac Egalizeli Açık En Sanfor makinesi ve Ultrasonik Kenar Kesme Makinesi; ram makinesi üniteleri, rotasyon baskı makinesi üniteleri, dijital...

MAKİNE VE TEKNOLOJİLER ZİYARETÇİ BEĞENİSİNE SUNULACAK

Ürün gamında Pasha ram makinesi, E-Compac Egalizeli Açık En Sanfor makinesi ve Ultrasonik Kenar Kesme Makinesi; ram makinesi üniteleri, rotasyon baskı makinesi üniteleri, dijital baskı makinesi üniteleri, egalize üniteleri yer alan Effe Makine Endüstri KTM2022’de yerini aldı.

Memnun Makine Yenilikleri KTM 2022’de

Ürün gamında jigger, şardon, zımpara, şablon açma ve yıkama makinesi, şablon kurutma ve muhafaza dolabı, baraban kurutma silindiri, kontinü yıkama, kumaş indigo ve pad steam makineleri yer alan Memnun Makine, geliştirdiği teknolojileri İtma’dan önce KTM2022 fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Mersan Makine KTM 2022’de Fark Yaratacak

Ürün gamında Gaze (Twinjet Örgü ve Dokuma), Sanfor, (Egalizeli Açık En Keçeli-Kauçuk Blanketli-Tüp Keçeli) Yaş Proses Finishing ( Tüp Balon Sıkma-Islak Çevirme-Fularlı Tüp Kesme) Termofikse (Empirme-Tüp Örgü Termofikse) ve Kumaş hazırlama (Tüp Kuru Kumaş Kesme- Kumaş Ters Çevirme-Top Kumaş Açma) ve benzeri makineler yer alan firma makinelerini KTM2022 fuarında sergileyecek.

Ser Inovatif Çözümleri KTM 2022’de

Ürün gamında Ram, Şardon, Tıraş, Zımpara, Kompaktör, Tarama ve Fırça makinesi yer alan Ser Mekatronik üç gün sürecek fuar boyunca en yenilikçi teknoloji ve çözümlerini ziyaretçi ve katılımcıların beğenisine sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.