KMTSO BAŞKANI BALCIOĞLU, ÖRGÜ VE KONFEKSİYON MESLEK KOMİTESİ İLE BİR ARAYA GELDİ

KMTSO BAŞKANI BALCIOĞLU, ÖRGÜ VE KONFEKSİYON MESLEK KOMİTESİ İLE BİR ARAYA GELDİ
KMTSO BAŞKANI BALCOĞLUI,  ÖRGÜ VE KONFEKSİYON MESLEK KOMİTESİ İLE BİR ARAYA GELDİKahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Şahin Balcıoğlu, gerek pandemi sürecinde skyp’ i üzerinden görüntülü konuşaraki...

KMTSO BAŞKANI BALCOĞLUI,  ÖRGÜ VE KONFEKSİYON MESLEK KOMİTESİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Şahin Balcıoğlu, gerek pandemi sürecinde skyp’ i üzerinden görüntülü konuşaraki gerek pandemi sonrasında meslek komitesi başkan ve üyelerini bir  kahvaltı programında bir araya getirerek, hem meslek komitelerinin etkinliğini artırmak hem de meslek komite üyelerinin  sorunlarını görüşerek çözüm yollarını aramak için bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor.

KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu geçtiğimiz günlerde Yaşar İce’da Örgü ve Konfeksiyon  Meslek Komitesi Başkan ve üyeleri ile bir araya geldi. Burada sektörde yaşanan sorunları komite üyelerinden dinledi. Balcı burada komite üyelerinin karşılaştıkları sorunları bir bir dinledi. Sorunların çözümü için bu gün kadar olduğu gibi bundan sonrada gerek çalışları yapacağım” dedi.

Toplantıda konuşan Komite üyeleri ise, KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu’na bu tür toplantılarda, sorunlarının dinlediği için ve sorunların çözümü konusunda göstermiş olduğu ilgi ve lakadan dolayı çok teşekkür ettiklerini söylediler. Komisyon üyeleri bizim burada konuştuğumuzu Şahin Başkanımız not alıyor, yasal mevzuat gereken konularda, Ankara’ya giderek görüşmeler yapıyor ve sektörde yaşadığımız sıkıntıların çözümü konusunda çok ciddi çalışmalar yapıyor. Biz kendisine çok teşekkür ediyoruz ve bu tür toplantıların bizlere çok faydası oluyor” dediler.

Örgü ve Konfeksiyon Meslek Komitesi toplantısında, özellikle Sigortasız çalışan Suriyeli işçilerin durumu,  Yine Sigortalı çalışan Suriyeli işçiler sigortalı çalıştıkları için devlet tarafından yapılan yardımların kesildiğini, bu yüzden de Suriyelilerin sigortasız çalışmak istediklerini, yoksa yardımları alamayacaklarını  ve bunun bir sorun olduğunu, yine Konfeksiyon tarafında çalıştırılacak işçi temininde yaşanana sıkıntıları ve yüksek  enerji maliyetleri konusundaki sıkıntıları dinleyen KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, bu sorunlarla ilgili gerekli çalışmaların hemen başlayacağını söyledi.

Balcıoğlu, Biz KMTSO Yönetimi olarak, üyelerimizin her zaman yanındayız, hangi konuda sıkıntıları olsa bize iletilen sorunlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Ankara’da takip edilmesi gereken konu varsa orda takip ediyoruz. Sorunla İlgili yasal mevzuat lazımsa yasal mevzuatın çıkarılması için siyasilerimize görüşmeler yapıp , yasal mevzuatın çıkarılması konusunda ciddi çalışmalar yapıyoruz ve bunda da başarılı oluyoruz. Şehrimizin ekonomide daha üst sıralara yükselmesi adına, üyelerimizin sorunların çözülmesi anlamında, Odamızın tüm organları ile birlikte bir bütün olarak çalışmanın çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu yüzden bu toplantılar, benim için çok önemli, üyelerimiz bizler için çok önemli, üyelerimizin sorunları bizim sorunlarımızdır. Sektördeki diğer arkadaşlarınızla aranızda konuşup sorunlarını bizlere de bildirebilirsiniz. Hep birlikte olup meselelerin çözümü için uğraşılır, gayret edilir, sonuç alınır” dedi.

Toplantıya, KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu,  KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şirikçi, ve  Adnan Toprak ve Örgü ve Konfeksiyon Meslek Komitesi Başkanı ve çok sayıda Meslek Komitesi üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.