Kar Yapı'dan geleneksel aşure

Kar Yapı'dan geleneksel aşure
Kar Yapı'dan geleneksel aşureBEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ / Güney Çevre yolu üzerinde bulunan Kar Yapı da 15. aşure şenliği yapıldı.Muharrem ayı ve aşure günü dolayısıyla Kar Yapı, müşterilerine ve vatandaşlara aşure ikramında...

Kar Yapı'dan geleneksel aşure
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ / Güney Çevre yolu üzerinde bulunan Kar Yapı da 15. aşure şenliği yapıldı.
Muharrem ayı ve aşure günü dolayısıyla Kar Yapı, müşterilerine ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu. 15 yıldır geleneksel olarak düzenlenen aşure gününe bu yılda ilgi yoğun oldu.
Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Kar Yapı, her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure ikramı programına bu yıl bir yenisini daha ekledi.


Güney Çevre yolu üzeri Egemenlik Mahallesi Dulkadiroğlu adresinde faaliyette bulunan Kar Yapı’da düzenlenen aşure ikramına Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Depgici , Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’ Ak Parti Onikişuat ilçe başkanı Mücahit Kara inşaatçılar, şehir protokolü, firma müşterileri katıldı.
Aşure programını 15 yıldır geleneksel haline getirdikleri ifade eden KMTSO Meclis üyesi ve Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu: “Farklılıkları bir araya getirerek eşsiz bir lezzetin ortaya çıktığı aşure bizlere ders almamız gereken birçok mesajı içeriyor. Aşurenin verdiği birlik mesajını anlamak ve anlatmak gerçekten çok önemli. Bizler de Kar Yapı olarak 15 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure ikramımızı bu yılda düzenledik.
Kar Yapı yönetim kurulu başkanı ve KMTSO Meclis üyesi Durmuş Karcıoğlu : Müşterilerimiz ve vatandaşlarımızla bu güzel anı paylaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi ile karşılaştık. Ben bu programımıza katılan misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.